Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την 11η Ιουνίου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., στο Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, ημιώροφος, αίθουσα SOCRATES στην Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου αριθ. 50, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης της σύγκλησης της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για όλα ή για ορισμένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 18η Ιουνίου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., στο Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, ημιώροφος, αίθουσα SOCRATES στην Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου αριθ. 50, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων, ενοποιημένων και εταιρείας (Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης) μετά των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών της εταιρικής χρήσης 1/1/2009 - 31/12/2009.
2. Έγκριση διανομής μερίσματος κερδών στους μετόχους εταιρικής χρήσης 1/1/2009 - 31/12/2009.
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις οικονομικές καταστάσεις, ενοποιημένες και εταιρείας, καθώς και την εν γένει διαχείριση της Εταιρείας, εταιρικής χρήσης 1/1/2009 - 31/12/2009.
4. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων, απλών και ενοποιημένων, της εταιρικής χρήσης 1/1/2010-31/12/2010 και καθορισμός της αμοιβής τους.
5. Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 1/1/2009- 31/12/2009 και προέγκριση αμοιβών τους για την εταιρική χρήση 1/1/2010-31/12/2010.
6. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μέτοχοι οφείλουν:
- Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του Χειριστή τους΄ και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Λεωφόρος Κηφισίας 340, 3ος όροφος, Νέο Ψυχικό) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης.
- Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών) το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία επίσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Λεωφόρος Κηφισίας 340, 3ος όροφος, Νέο Ψυχικό) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης. Επίσης να καταθέσουν τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση.
- Σε περίπτωση Επαναληπτικής Συνέλευσης, οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν Μέτοχοι οφείλουν να δεσμεύσουν τις μετοχές τους, σύμφωνα με τα ανωτέρω, και να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δέσμευσης μετοχών και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ανωτέρω ημερομηνία της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.
-
22:38 Πυροσβεστική: 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
-
22:35 Ελ. Ράπτη: Η δημόσια περιουσία δεν χαρίζεται, αλλά αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας
-
22:32 Η ΕΕ καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ - "Παραβίαση του διεθνούς δικαίου"
-
22:29 Κατάρ σε ΟΗΕ: Δεν θα ανεχθούμε την "απερίσκεπτη ισραηλινή συμπεριφορά"
-
22:24 Ελ. Ράπτη: Δημιουργούμε ποιοτική και προσιτή στέγη για περισσότερους συμπολίτες μας
-
22:11 Ερντογάν: Η Τουρκία καταδικάζει την επίθεση στη Ντόχα - Το Ισραήλ έχει υιοθετήσει την τρομοκρατία ως κρατική πολιτική
-
22:05 Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΕΠΕ την Πέμπτη
-
21:50 Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή επίθεση με εντολή Τραμπ
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
21:43 Ιταλία (δημοσκόπηση): Tο κόμμα της Μελόνι εξασφαλίζει το 29,5% στην πρόθεση ψήφου
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (7)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
