Συνεχης ενημερωση
Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ΚΟΥΜΠΑΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 29/04/2010, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας, σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 27/05/2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λ. Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83 στο Μαρούσι, για να αποφασίσουν επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή προς έγκριση των ατομικών και ενοποιημένων ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2009, της εκθέσεως διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και της εκθέσεως ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.
2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2009.
3. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τον έλεγχο της χρήσης 2010, και καθορισμός της αμοιβής τους.
4. Προέγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2010.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός ιδιοτήτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002.
6. Παροχή άδειας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη διοίκηση άλλων συνδεδεμένων εταιρειών κατά την έννοια του άρθρου 42 ε του κ.ν. 2190/1920.
7. Παροχή άδειας για σύναψη συμβάσεων, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
8. Έκδοση δύο (2) κοινών ομολογιακών δανείων μέχρι του συνολικού ποσού των 3.000.000 € το πρώτο και 140.000.000 € το δεύτερο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003, με κύριο σκοπό την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων αυτών.
9. Υιοθέτηση μέτρων σύμφωνα με τα οριζόμενα στο α. 47 του Κ.Ν. 2190/1920.
10. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό τους Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Ε.Χ.Α.Ε.) (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ) - και να προσκομίσουν, τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει ο Χειριστής ή η Ε.Χ.Α.Ε. αντιστοίχως, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους, στο Ταμείο της Εταιρείας (Λ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου 83, Μαρούσι - Αττικής) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
-
12:08 Ρωσία μετά τις απειλές Τραμπ: Οι κυρώσεις ποτέ δεν θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πορεία
-
12:04 Αδ. Γεωργιάδης: Από το 2026 θα ενταχθούν στην κατηγορία για βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές
-
12:02 Η DKG Development ολοκλήρωσε έργα ανακατασκευής στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου
-
11:58 Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα θέλει να μειώσει φόρους - Είναι πλέον από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ
-
11:50 Καλάβρυτα: Συνελήφθη ηγούμενος μονής που προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες
-
11:50 ΕΚΤ: Τέλος οι μειώσεις επιτοκίων; Πέντε ερωτήματα που απασχολούν τις αγορές εν όψει της συνεδρίασης της Πέμπτης
-
11:36 Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
11:36 Ιαπωνία: Πρώην ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά την παραίτηση του Σιγκέρου Ισίμπα
-
11:32 Γερμανία: 10 δισ. για σειρήνες και καταφύγια
-
11:29 Πολωνία: Συνοριοφύλακες βρήκαν θραύσματα από drone κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Το φορολογικό σύστημα ακυρώνει την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (47)
-
Και πάλι όλοι μαζί (11)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (8)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (7)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (7)
-
Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες από τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ (4)
-
Live η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ - Κ. Πιερρακάκης: Μεταρρύθμιση για δημογραφικό και μεσαία τάξη - Κατάργηση προσωπικής διαφοράς και φοροελαφρύνσεις (4)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (4)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (4)
-
Όλα για την πολιτική... (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
