Συνεχης ενημερωση
1) Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για τη χρήση 2005 σε εταιρική και σε ενοποιημένη βάση και τη μη διανομή μερίσματος.
2) Απάλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τη Διαχείριση της Εταιρικής Χρήσης 2005.
3) Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 2005 εξ 794.128,42 ευρώ και προενέκρινε τις αμοιβές αυτών για το έτος 2006 εξ ευρώ 1,5 εκατ. ευρώ περίπου. Στα ποσά αυτά περιλαμβάνονται και οι αποζημιώσεις των μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. για συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., της Επιτροπής Ελέγχου και Επιτροπών που προβλέπονται από τον Οργανισμό Προσωπικού.
4) Επικύρωσε την εκλογή από το Διοικητικό Συμβούλιο των νέων Μελών σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων και ειδικότερα του κ. Patrick Debaeneως Εντεταλμένου Συμβούλου (Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ.) σε αντικατάσταση του κ. Pierre Bonzom και του κ. Patrick Couste ως Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου (Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ.) σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ.Michel Fenot.
5) Εξέλεξε για τον έλεγχο των ετήσιων, εξαμηνιαίων, καθώς και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Τράπεζας και του Ομίλου της, για την χρήση 2006 ελεγκτές της εταιρείας ορκωτών ελεγκτών Deloitte Χατζηπαύλου, Σοφιανός και Καμπάνης Α.Ε. και συγκεκριμένα τον κ. Νικόλαο Σοφιανό ως τακτικό ορκωτό ελεγκτή με αναπληρωτή τον κ. Μιχαήλ Καραβά.
6) Έγινε ενημέρωση στο ζήτημα που αφορούσε τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την αύξηση των κεφαλαίων της Τράπεζας που αποφασίστηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 12ης Μαΐου 2005 διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για την ανάπτυξη των εργασιών της Τράπεζας και την ενίσχυση της κεφαλαιακής της βάσης, όπως είχε αποφασιστεί.
7) Ενέκρινε την παροχή άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
8) Ενημερώθηκαν οι κ.κ. μέτοχοι για την παροχή εγγύησης από τη Geniki Bank σε ομολογιακό δάνειο μειωμένης εξασφάλισης που θα εκδοθεί από τη κατά 100% θυγατρική της Τράπεζας GBG Finance PLc σε αντικατάσταση του υπάρχοντος.
-
07:37 Το τοπ 5 των νησιών που προτίμησαν φέτος οι Έλληνες για διακοπές
-
07:35 Με υψηλό ρυθμό τρέχουν οι αιτήσεις συνταξιοδότησης – Μειώθηκαν οι εκκρεμείς - Τα στοιχεία του εξαμήνου (πίνακες)
-
07:30 Σαράντης: Μετατρέπει το Carroten σε παγκόσμια μάρκα
-
07:30 Η "απελπισμένη" στροφή της Ρωσίας: Ο αγωγός Power of Siberia 2 σηματοδοτεί υποταγή στην Κίνα
-
07:30 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δρομολογεί την έκδοση νέου ομολογιακού δανείου 500 εκατ. ευρώ
-
07:30 Aktor - Prodea Investments: Οι λόγοι πίσω από την ακύρωση του "ντιλ" των 580 εκατ. ευρώ
-
07:30 Στα ύψη παραμένουν οι οφειλές του κράτους σε ιδιώτες - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία
-
07:30 Elvalhalcor: Πώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις των δασμών και του ενεργειακού – τα πλεονεκτήματα του ομίλου
-
07:30 Autohellas: Στόλος, στρατηγική και τουρισμός ενισχύουν τα έσοδα - Οι εκτιμήσεις για το β’ εξάμηνο
-
07:30 Forum ΑΕ: Τι αλλάζει στις εκθέσεις και ποιες νέες αγορές ανοίγονται
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (192)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (42)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (23)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (15)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (15)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (14)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
