Συνεχης ενημερωση
Η PROFILE οργανώνει, ημερίδα με θέμα "Achieving efficiency via advanced client & investment management solutions" η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010, στο Hilton Λευκωσίας, Κύπρου μεταξύ 15.00 και 19.00.
Η συγκεκριμένη ημερίδα απευθύνεται σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, όπως επενδυτικές, ασφαλιστικές εταιρίες, τραπεζικά ιδρύματα κ.ά., έχοντας ως στόχο την ενημέρωση της εν λόγω αγοράς με τις νέες προσθήκες και δυνατότητες των κορυφαίων επιχειρησιακών λύσεων της PROFILE, "FMS/IMSplus?" και "Monopoly?" τα οποία συμβάλλουν στη βέλτιστη διαχείριση, απόδοση και οργάνωση των εργασιών των αντιστοίχων οργανισμών, ιδιαίτερα στην παρούσα διεθνή πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη ενότητα με θέμα "Tools and techniques to improve operations, profitability and decision making for the Financial Services firms in Cyprus" θα αναλυθεί και θα παρουσιαστεί το πλήθος των λειτουργιών που προσφέρεται μέσω της επενδυτικής πλατφόρμας "FMS?". Έμφαση θα δοθεί στην αυτοματοποίηση και στην ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών, με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης επενδύσεων με εργαλεία ανάλυσης της απόδοσης & του ρίσκου, καθώς και στην πολυδιάστατη πληροφόρηση σε επίπεδο MIS.
Στη δεύτερη ενότητα "New advanced trading solutions for faster and more accurate order routing" θα παρουσιαστούν οι νέες λειτουργίες της προηγμένης και διαδεδομένης εφαρμογής παρακολούθησης τιμών χρηματιστηρίου "Monopoly?" με τη δυνατότητα order routing. Με τη διαδικασία Order routing προσφέρεται στο χρήστη η ευελιξία που απαιτείται ως προς την ολοκληρωμένη δρομολόγηση εντολών, ενημέρωση εκτελέσεων και παρακολούθηση χαρτοφυλακίων με αποτίμηση σε πραγματικό χρόνο, τα οποία αποτελούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της.
Στο τέλος των παρουσιάσεων θα γίνουν αναφορές σε επιτυχείς εγκαταστάσεις σε Κύπρο και Ελλάδα, ενώ με το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει κοκτέιλ.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (13)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
