Συνεχης ενημερωση
Σε συνέχεια προηγούμενης επιστολής αναφορικά με πρόσφατη δημοσιότητα για τα προϊόντα "Εν Ελλάδι" η οποία, κατά μεγάλο βαθμό αποδιδόταν σε πορίσματα έρευνας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου για τα προϊόντα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρθηκαν με τη χρήση του ονόματός του και την ανάμειξή του σε τέτοιου είδους έρευνα. Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί δικαίωση για την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ, η οποία έχει δεσμευθεί και παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου:
"Η Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)και ο Ειδικός Λογαριασμός του Α.Π.Θ. (Επιτροπή Ερευνών) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα έχουν δημοσιευτεί και τηλεοπτικά αναφερθεί σχετικά με προϊόντα της εταιρείας Creta Farm. Επίσης, το Α.Π.Θ. δεν εξέδωσε ποτέ δελτίο τύπου ή ανακοίνωση για αποτελέσματα σχετικής με τα παραπάνω έρευνας, που έγινε στο πλαίσιο κάποιου ερευνητικού προγράμματος.
Η ερευνητική δραστηριότητα των μελών ΔΕΠ είναι, βάσει του Συντάγματος και της ισχύουσας νομοθεσίας, ελεύθερη, εμπίπτουσα στην ανεξαρτησία των επιστημονικών και εκπαιδευτικών δράσεων των μελών του Πανεπιστημίου. Προσωπικές απόψεις ανθρώπων που εργάζονται ή συνεργάζονται με το Α.Π.Θ. σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπούν το ίδρυμα στο σύνολό του".
Υπενθυμίζεται πως με απόλυτο σεβασμό στους μετόχους, το επενδυτικό κοινό, τους κοινωνικούς εταίρους και τους Έλληνες καταναλωτές, η εταιρεία έχει ήδη απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, η απόφαση της οποίας αναμένεται, προκειμένου να αποκαταστήσει την εικόνα της από κακόβουλες και συκοφαντικές ενέργειες.
Βασική προτεραιότητα της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της και η παροχή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας προς τους καταναλωτές και για το λόγο αυτό θεωρούμε σημαντικό να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για το θέμα.
-
10:21 Ντε Βέβερ για ρωσικά assets: Το σχέδιο ζητά "να φάμε μια κότα που γεννά χρυσά αυγά" - Θέλουμε εγγυήσεις από την ΕΕ
-
10:19 Ήπιες μεταβολές στις ευρωαγορές εν αναμονή της ΕΚΤ
-
10:16 Ουκρανία: Ο Ζελένσκι θα μεταβεί στην Πολωνία - Συνάντηση με τον Ναβρότσκι
-
10:05 Βουλή: Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η λειτουργία των ΕΛΤΑ
-
10:02 Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο
-
09:50 Νέα "πυξίδα" αναζητεί η γερμανική εξωτερική πολιτική
-
09:44 Η Κίνα αντιτίθεται "σθεναρά" στις έρευνες της ΕΕ κατά των επιδοτήσεων
-
09:41 Βέμπερ κατά Όρμπαν: Δεν χρειαζόμαστε άλλους "εκπροσώπους Τύπου" του Πούτιν στην ΕΕ
-
09:41 Η Κίνα καταδικάζει την πώληση όπλων από τις ΗΠΑ στην Ταϊβάν - "Παραβιάζει την αρχή της 'μίας Κίνας'"
-
09:36 Μ. Βορίδης: Η κυβέρνηση εφαρμόζει πρόγραμμα ανάταξης του ΟΠΕΚΕΠΕ – Η αντιπολίτευση υπονομεύει την Εξεταστική
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο
-
Metlen: Νέα συμφωνία με την KNDS για σύγχρονα άρματα μάχης LEOPARD 2A8
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (17)
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"! (6)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (5)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (5)
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι (5)
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει (4)
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις (3)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (2)
-
Περισσότερα δεδομένα, χαμηλότερο κόστος: Τι δείχνει μελέτη της ΕΕΤΤ για την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα (2)
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ