Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση, η Εταιρεία Σωληνουργεία Κορίνθου γνωστοποίησε ότι την Τρίτη 13 Ιουνίου 2006 και ώρα 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της στο ξενοδοχείο President.
Στη Συνέλευση παρέστησαν τέσσερις (4) μέτοχοι που εκπροσωπούν 95.435.990 μετοχές επί συνόλου 124.170.201 μετοχών, ήτοι ποσοστό 76,86% και επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης αποφάσισαν παμψηφεί τα κάτωθι:
1. Την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσεως 2005 μετά των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή.
2. Την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη για την χρήση που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2005.
3. Την εκλογή του τακτικού ορκωτού ελεγκτή της χρήσης 2006 και τον καθορισμό της αμοιβής του.
4. Την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης, όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3091/2002, ως εξής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΦΙΚΙΩΡΗΣ. ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΗΛΙΟΣ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΤΡΙΜΠΕΡ, Ανεξάρτητο μέλος. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ, Ανεξάρτητο μέλος.
5. Την έγκριση κατά τη διάταξη του άρθρου 24§2 του Κ.Ν. 2190/1920 των χορηγούμενων από την εταιρία αμοιβών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της. Η Εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα για την χρήση που έληξε την 31.12.2005.
-
17:36 Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία κέρδη 2,3% για τον ΓΔ με τραπεζικό άλμα 5,3%
-
17:36 Ανάκληση προϊόντων σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ
-
17:25 Οι πιο κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο το 2026
-
17:24 Νταγκ Μπέργκαμ: Η αναβίωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας δεν θα βασιστεί σε χρηματοδότηση των ΗΠΑ
-
17:08 Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ χορηγεί στη Συρία 722 εκατ. δολάρια για την ανάκαμψη και την ανθρωπιστική βοήθεια
-
16:59 Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου
-
16:58 Τουσκ: Ανησυχώ πολύ για τις δηλώσεις Τραμπ σχετικά με τη Γροιλανδία - Η Πολωνία είναι εξαιρετικά πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ
-
16:54 Κύπρος - Πρώτες δηλώσεις Ν. Χριστοδουλίδη μετά τον σάλο για το βίντεο: "Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές"
-
16:51 Ανοδικά η Wall με "οδηγό" τις αμυντικές μετοχές και τα στεγαστικά ομόλογα
-
16:43 Το Σάββατο η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΔ - Αφορμή η συμπλήρωση 10 ετών ηγεσίας Κ. Μητσοτάκη
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Αεροπορικές εταιρείες σε Ντουμπάι, Τουρκία και Κατάρ ακυρώνουν πτήσεις προς το Ιράν
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (101)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (51)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (50)
-
ΕΕ: "Πράσινο φως" για τη συμφωνία Mercosur, παρά τις αντιστάσεις - Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της μετά από 25 χρόνια συνομιλιών (25)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (17)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (13)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Δημοσκόπηση GPO: Εκλογική ζημιά σε Νάτσιο, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα κόμμα Καρυστιανού (11)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (10)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ