Συνεχης ενημερωση
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (΄η Εταιρία΄) θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου (οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος), την Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 και ώρα 4:30 μ.μ. για να ασχοληθεί με τα ακόλουθα θέματα:
1. Εξέταση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων 2009 και έγκριση προτεινόμενου τελικού μερίσματος.
2. Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Καθορισμό της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση της Έκθεσης Αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Επαναδιορισμό των ελεγκτών και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους.
Σημειώσεις:
(α) Ως ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων ημερομηνία αρχείου για σκοπούς δικαιώματος ψήφου στην πιο πάνω Ετήσια Γενική Συνέλευση ορίζεται η 18η Μαΐου 2010. Με βάση την ημερομηνία αυτή συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται από τις 14 Μαΐου 2010 δεν θα λαμβάνονται υπόψη για σκοπούς δικαιώματος ψήφου. Μέτοχοι που έχουν μετοχές καταχωρημένες στο Σύστημα ΄Αυλων Τίτλων των Ελληνικών Χρηματιστηρίων, δεν χρειάζεται να προβούν σε δέσμευση των μετοχών τους για να ψηφίσουν και/ή να αντιπροσωπευθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.
(β) Πρόσωπο που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση δικαιούται να διορίσει αντιπρόσωπό του για να παραστεί και να ψηφίσει στη θέση του. Δεν είναι αναγκαίο να είναι ο αντιπρόσωπος αυτός μέτοχος της Εταιρίας. Το σχετικό έγγραφο διορισμού πληρεξουσίου αντιπροσώπου, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος www.bankofcyprus.com (βλ. ενότητα Σχ. Επενδυτών/Ανακοινώσεις) πρέπει να κατατεθεί στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εταιρίας (Οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, 2002 Λευκωσία, Κύπρος, φαξ +357 22 336258) τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τον χρόνο που ορίστηκε για τη σύγκληση της Συνέλευσης.
(γ) Παρακαλούνται οι μέτοχοι και/ή οι πληρεξούσιοι αντιπρόσωποί τους που θα παραστούν στη Συνέλευση, όπως προσκομίζουν την ταυτότητά τους ή άλλο πιστοποιητικό αναγνώρισης.
(δ) Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας αποφάσισε να προτείνει ως ημερομηνία αποκοπής μερίσματος (ex-dividend date) την Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010. Το μέρισμα, νοουμένου ότι θα εγκριθεί από την Ετήσια Γενική Συνέλευση, θα καταβληθεί στους μετόχους την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010.
-
07:46 Grande Auckland: Νέο πλοίο μεταφοράς αυτοκινήτων έτοιμο για καύσιμο αμμωνίας από τον Όμιλο Grimaldi
-
07:45 Η νέα ανθρωπογεωγραφία του Αρείου Πάγου: Οι 9 νέοι Αντιπρόεδροι, οι 19 Αρεοπαγίτες και οι 9 Αντεισαγγελείς
-
07:42 Fourlis: "Τρέχει" γρηγορότερα από την αγορά – Ξεκινά το Ελληνικό
-
07:37 Το τοπ 5 των νησιών που προτίμησαν φέτος οι Έλληνες για διακοπές
-
07:35 Με υψηλό ρυθμό τρέχουν οι αιτήσεις συνταξιοδότησης – Μειώθηκαν οι εκκρεμείς - Τα στοιχεία του εξαμήνου (πίνακες)
-
07:30 Σαράντης: Μετατρέπει το Carroten σε παγκόσμια μάρκα
-
07:30 Η "απελπισμένη" στροφή της Ρωσίας: Ο αγωγός Power of Siberia 2 σηματοδοτεί υποταγή στην Κίνα
-
07:30 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δρομολογεί την έκδοση νέου ομολογιακού δανείου 500 εκατ. ευρώ
-
07:30 Aktor - Prodea Investments: Οι λόγοι πίσω από την ακύρωση του "ντιλ" των 580 εκατ. ευρώ
-
07:30 Στα ύψη παραμένουν οι οφειλές του κράτους σε ιδιώτες - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (192)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (42)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (23)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (15)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (15)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (14)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
