Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε, στις 9 Απριλίου 2010, την αίτηση της Ζήνων Α.Ε. για άρση της επιτήρησης των μετοχών της και την μεταφορά αυτών στην κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης του Χ.Α, καθώς η εταιρεία πληροί πλέον τις σχετικές προϋποθέσεις που προβλέπει ο κανονισμός.
Η μεταφορά των μετοχών της Ζήνων στην Κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης ισχύει από τη συνεδρίαση της Δευτέρας, 12 Απριλίου 2010.
Προσέτι η επάνοδος της εταιρείας στην κερδοφορία, καθώς και η ολοκλήρωση της επιχειρηματικής ανασυγκρότησης και μεταβολής του επιχειρηματικού σχεδιασμού του Ομίλου Ζήνων, που πλαισιώθηκαν από συγκεκριμένες ενέργειες οδήγησαν την εταιρεία σε τροχιά υγιούς ανάπτυξης.
Παράλληλα, η συνεχής βελτίωση της απόδοσης οφείλεται στη στρατηγική που χαράχτηκε και τηρήθηκε με συνέπεια και αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών που κατέβαλλαν τόσο η διοίκηση, όσο και οι εργαζόμενοι του νέου Ομίλου ΖΗΝΩΝ.
Η διοίκηση του νέου Ομίλου Ζήνων δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές της για περαιτέρω ανάπτυξη και ισχυροποίηση της θέσης της, με αίσθηση ευθύνης προς την κοινωνία και τους ανθρώπους της και με γνώμονα πάντα τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους μετόχους της.
O Όμιλος Ζήνων είναι Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και δραστηριοποιείται στους τομείς των Συλλογικών Στοιχημάτων (Πρακτορεία (land-based) και μέσω Διαδικτύου) και των Διαδικτυακών Παιγνίων, ηλεκτρονικά και ζωντανά (on line gaming και live casino games).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου στη διεύθυνση www.zenon.gr.
-
14:02 Ρούτε: Η Ρωσία ενήργησε εντελώς απερίσκεπτα - Το ΝΑΤΟ θα υπερασπιστεί κάθε εκατοστό των εδαφών του
-
14:02 Petrofin: Η ελληνική ναυτιλία ενισχύθηκε το 2024 Συγκέντρωση ισχύος, αλλά αβέβαιες προοπτικές
-
13:48 Ρώσος διπλωμάτης: Τα drones που καταρρίφθηκαν στην Πολωνία προέρχονταν από την Ουκρανία
-
13:42 Στάρμερ: "Εξαιρετικά ριψοκίνδυνη" η ρωσική παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου
-
13:33 Όρμπαν: Η παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας είναι απαράδεκτη
-
13:32 Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ για επίθεση στο Κατάρ: "Αν δεν τους πετύχαμε αυτή τη φορά, θα τους πετύχουμε την επόμενη"
-
13:30 Νότια Κορέα: Η Σεούλ στέλνει αεροπλάνο για να επαναπατρίσει τους πολίτες της που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
-
13:29 Enterprise Greece: Αισιόδοξα μηνύματα για δυναμική αύξηση των ελληνικών εξαγωγών
-
13:24 Νεπάλ: Στους 25 οι νεκροί στις διαδηλώσεις - Στρατιώτες φρουρούν το κοινοβούλιο
-
13:21 N. Ανδρουλάκης: Με τις πρωτοβουλίες μας δίνουμε καθημερινά μάχη να μειωθεί το κόστος ζωής και να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (81)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (33)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (32)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (14)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (9)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (8)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Λιθουανία: Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η εισβολή ρωσικών drones στην Πολωνία ήταν σκόπιμη (4)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
