Συνεχης ενημερωση
Τράπεζα Κύπρου: Προς έκδοση Ομολογιακού Δανείου ύψους 300 εκατ. ευρώ
Στην έκδοση Ομολογιακού Δανείου (Senior Debt) με κυμαινόμενο επιτόκιο ύψους 300 εκατ. ευρώ με δικαίωμα αύξησης του ποσού θα προχωρήσει η Τράπεζα Κύπρου, αν οι συνθήκες της αγοράς το επιτρέπουν, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.
Το Ομόλογο θα είναι τριετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Έκδοσης Μεσοπρόθεσμων Ομολογιακών Δανείων (Euro Medium Term Note Programme - EMTN Programme) της Τράπεζας.
Κύριοι Διευθυντές της έκδοσης είναι οι τραπεζικοί οίκοι Citigroup, Goldman Sachs International και Merrill Lynch International. Συνδιευθυντής της έκδοσης είναι η Alpha Bank. Το προϊόν της έκδοσης του Ομολόγου θα ενισχύσει τη ρευστότητα του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου σε ξένο νόμισμα, συμβάλλοντας στην περαιτέρω επέκταση των εργασιών του.
Ενημερωτικά, στις 31 Μαρτίου 2006, το Σύνολο Ενεργητικού του Συγκροτήματος ανερχόταν σε 21,89 δισ. ευρώ και τα Ίδια Κεφάλαιά του σε 1,39 δισ. ευρώ.
-
09:04 Μαδούρο: "Διέταξα την ανάπτυξη 25.000 ανδρών και γυναικών" στα σύνορα
-
09:00 Συνάντηση Αμπάς - Στάρμερ στο Λονδίνο
-
08:54 Ταϊλάνδη: Ένα χρόνο στη φυλακή πρέπει να εκτίσει ο μεγιστάνας, πρώην πρωθυπουργός, Τακσίν Σιναουάτρα
-
08:49 Εντολή εκκένωσης της πόλης της Γάζας εξέδωσε ο στρατός του Ισραήλ εν όψει νέας επιχείρησης
-
08:45 Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: "Πράγματα λιγότερο σοβαρά που γίνονται στο σπίτι, τα λένε εγκλήματα"
-
08:41 Μεικτές τάσεις στην Ασία εν αναμονή Fed και διαδόχου Ισίμπα στην Ιαπωνία
-
08:40 Νορβηγία: Προς δεύτερη θητεία οδεύει ο πρωθυπουργός Γκαρ Στέρε - Η συμμαχία των Εργατικών κερδίζει τις εκλογές
-
08:36 Ένας νεκρός στο Σότσι της Ρωσίας σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
-
08:33 Κάλεσμα Σι στην ΕΕ για εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κίνα - "Ολοένα και πιο περίπλοκη η παγκόσμια κατάσταση"
-
08:28 ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξαπολύει αστυνομική επιχείρηση στο Σικάγο κατά της παράνομης μετανάστευσης
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (13)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (2)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (1)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
