Συνεχης ενημερωση
Ο όμιλος εταιρειών NEWSPHONE HELLAS ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2009 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (I.F.R.S.).
Ο κύκλος εργασίων του Ομίλου ανήλθε σε € 70,7 εκάτ. έναντι € 63,4 εκατ. το 2008, αυξανόμενος κατά 11,37% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση. Η αύξηση του κύκλου εργασιών αποδίδεται κυρίως στην αύξηση του κύκλου εργασιών του εξωτερικού και αφορά την εκτέλεση έργων mobile marketing σε συνεργασία με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Το μικτό αποτέλεσμα του Ομίλου το 2009 διαμορφώθηκε σε € 21,9 εκατ. έναντι € 22,1 εκατ. το 2008, μειούμενο κατά 1,3%.
Τα κέρδη προ φόρων τόκων αποσβέσεων και χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBITDA) διαμορφώθηκαν το 2009 σε € 9,3 εκατ., αυξημένα έναντι του 2008 κατά 9,1%, ακολουθώντας την αύξηση του κύκλου εργασιών.
Τα κέρδη προ φόρων του Ομίλου διαμορφώθηκαν σε € 5,5 εκατ., έναντι € 5,2 εκατ. το 2008 ενώ η κερδοφορία του Ομίλου μετά από φόρους και από δικαιώματα μειοψηφίας το 2009 διαμορφώθηκε σε €3,7 εκατ., έναντι € 3,4 εκατ. το 2008.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση του 2009 επιβαρύνθηκε από στοιχεία μειωτικά της κερδοφορίας της σε επίπεδο προ φόρων συνολικού ύψους € 359 χιλ. για την διενέργεια προβλέψεων για επισφαλείς απαιτήσεις. Επίσης θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η καθαρή μετά φόρων κερδοφορία του Ομίλου επιβαρύνθηκε και από πρόσθετους φόρους ύψους € 83 χιλ. λόγω φόρων που προέκυψαν από την ολοκλήρωση του φορολογικού ελέγχου προηγούμενων χρήσεων τόσο της μητρικής "ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε." όσο και των θυγατρικών "CALL CENTER ΕΛΛΑΣ Α.Ε." και "ΝΟΕΤΡΟΝ Α.Ε.".
Έχοντας θέσει τις βάσεις σταθερής και υγιούς ανάπτυξης η διοίκηση της NEWSPHONE, σχεδιάζοντας προσεκτικά τις επιχειρηματικές της κινήσεις, αναμένει στην τρέχουσα χρήση την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της και την ευόδωση των επιχειρηματικών της στόχων στη βάση των εμπορικών επιλογών και συνεργασιών της.
Σημείωση:
Τα Στοιχεία και Πληροφορίες των οικονομικών καταστάσεων της περιόδου 1/1/2009-31/12/2009 για την NEWSPHONE HELLAS συντάχθηκαν σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, δημοσιεύονται την Τρίτη 30 Μαρτίου 2010, και αναρτώνται την ίδια μέρα στην εταιρική ιστοσελίδα www.newsphone.gr καθώς και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. www.athex.gr μαζί με τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κομισιόν: "Πράσινο φως" για το πρόγραμμα SAFE ύψους €150 δισ. - Η Ελλάδα εξασφάλισε πάνω από €700 εκατ.
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (40)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (20)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
