Συνεχης ενημερωση
Με την από 297 / 12.03.2010 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού αυτής, προσκαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας "ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ.", σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 7η Απριλίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της Πλ. Φιλικής Εταιρείας αρ. 14, Αθήνα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 17ης Εταιρικής Χρήσης (1.1.2009 - 31.12.2009) και των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού.
2. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου για την 17η Εταιρική Χρήση (1.1.2009 - 31.12.2009).
3. Απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή για την 17η Εταιρική Χρήση (1.1.2009 - 31.12.2009)
4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την χρήση 2010 και καθορισμός της αμοιβής τους.
5. Επικύρωση Εκλογής Μέλους Διοικητικού Συμβουλίου.
6. Έγκριση Αμοιβών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου χρήσεως 2009 και προέγκριση Αμοιβών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου χρήσεως 2010.
7. Λοιπά θέματα: Συμβάσεις Εταιρείας, συνεργασίες της και κύριες τοποθετήσεις της.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε:
1. A Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 28η Απριλίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 στα γραφεία της Εταιρείας, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα.
2. Β Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 19η Μαϊου 2010 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 στα γραφεία της Εταιρείας, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα.
Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της Εταιρείας, οι κ.κ Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ΄Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία μαζί με τα τυχόν πληρεξούσια αντιπροσώπευσης, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 14, 4ος Όροφος, Αθήνα Τ.Κ. 106 73 ( τηλ. 210 7243900, fax 210 7294183 ) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές τηρούνται σε ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από τη Διεύθυνση Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρησης της Ε.Χ.Α.Ε. Συμμετοχών (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών).
-
15:23 Τιμητικό βραβείο στην Ιουλία Τσέτη για την προσφορά της στην Επιστήμη και τον φαρμακευτικό κλάδο, στα Health Care & Business Awards
-
15:16 Άλμα στα βιομηχανικά μέταλλα καθώς η Κίνα εξετάζει μέτρα για την κρίση στα ακίνητα
-
15:10 Πηγές ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Ανδρέας Στρατάκης δεν είδε, δεν ήξερε, δεν άκουσε
-
15:05 20 νέα μέτρα θωράκισης της κτηνοτροφίας προτείνει η Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου της Ευλογιάς
-
15:04 Κόσοβο: Στις 28 Δεκεμβρίου ορίστηκαν οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές
-
15:00 Α. Στρατάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αφήστε το σπίτι μου ήσυχο - Δεν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος μου
-
14:52 Uber: Ξεκινά το delivery με ρομπότ στην Ευρώπη, σε συνεργασία με την Starship
-
14:51 Walmart: Αναβάθμισε ξανά το outlook μετά από ακόμα ένα τρίμηνο υπέρβασης των εκτιμήσεων
-
14:50 UBS Global Wealth Management: Οι βασικές επενδυτικές απόψεις για το 2026 - Οι κίνδυνοι και σενάρια
-
14:46 Ουκρανία: Βομβαρδισμοί σε ρωσικά διυλιστήρια πετρελαίου
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας
-
Ρωσία: Τυχόν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ θα απαντηθεί με λήψη νομικών μέτρων κατά Βελγίου και Euroclear
-
Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία περικυκλώνει τον Ζελένσκι
-
Προϋπολογισμός 2026: Υπερπλεόνασμα και συνέχιση της μείωσης του χρέους
-
Ούγγρος ΥΠΕΞ: "Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει να στηρίζει οικονομικά το Κίεβο - Υπάρχει μια πολεμική μαφία"
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (124)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (42)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (34)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (16)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (11)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (10)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (8)
-
Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον "Φραπέ" μετά την άρνησή του να προσέλθει στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (7)
-
Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία περικυκλώνει τον Ζελένσκι (6)
-
Τ. Θεοδωρικάκος για την επιτάχυνση της απογραφής ανελκυστήρων: Αναγκαία η συμβολή όλων των αρμόδιων φορέων (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ