Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία VELL GROUP A.E. γνωστοποιεί προς τους μετόχους και το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:
Η έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τα άρθρα 8 του Ν. 3156/2003 και 3α του ΚΝ 2190/1920, ποσού μέχρι Ευρώ 19.977.516 με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της VELL GROUP A.E. στις 6.11.2007, καλύφθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 17.02.2010 έως και 3.03.2010 από τους δικαιούχους με άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης καθώς και των δικαιωμάτων προεγγραφής, κατά ποσοστό 36,129%, που αντιστοιχεί σε 6.048 ομολογίες, ονομαστικής αξίας Ευρώ 1.193,40 ανά ομολογία, συνολικού ποσού Ευρώ 7.217.683,20.
Συγκεκριμένα, ο συνολικός αριθμός ομολογιών που καλύφθηκε από όσους άσκησαν τα δικαιώματα προτίμησης ανήλθε σε 6.047 ομολογίες αξίας 7.216.489,80 Ευρώ, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 36,123% του συνολικού ποσού της έκδοσης του ανωτέρω μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, και εν συνεχεία ο συνολικός αριθμός ομολογιών που καλύφθηκε από όσους άσκησαν δικαίωμα προεγγραφής ανήλθε σε μία ομολογία αξίας 1.193,40 Ευρώ, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 0,006% του συνολικού ποσού της έκδοσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του με ημερομηνία 04/03/2010, αποφάσισε όπως το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο της Εταιρείας να καλυφθεί κατά 6.048 ομολογίες αξίας 7.217.683,20 Ευρώ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 36,129% του συνολικού ποσού της έκδοσης.
Ημερομηνία Εκδόσεως του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ορίστηκε η Τρίτη 9/03/2010.
Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών θα εκτυπωθούν και θα παραδοθούν στους δικαιούχους ομολογιούχους οι πολλαπλοί έγχαρτοι τίτλοι των ομολογιών τους.
Η Εταιρεία με νεότερη ανακοίνωση της θα ενημερώσει τους δικαιούχους ομολογιούχους για τη διαδικασία παράδοσης των ομολογιών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (τηλ. 210-28 84 000, κ. Μιχ. Ζαμπέλα).
-
13:45 Δίκη υποκλοπών: ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν ως "ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων" κατέθεσε ο Κ. Βαξεβάνης
-
13:44 EFA Group: Νέοι επενδυτές Motor Oil και EOS Capital Partners – Η ΑΜΚ 80 εκατ. και οι νέες επενδύσεις
-
13:39 Κούσνερ: Υποχωρεί από την επένδυση στο Βελιγράδι μετά από τις αντιδράσεις
-
13:37 Κ. Μητσοτάκης: Δημιουργία διακομματικής επιτροπής στη Βουλή για την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα
-
13:34 Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους οι δύο από τους επτά κατηγορούμενους για παράνομες επιδοτήσεις
-
13:32 Γαλλία: Δρόμοι και σιδηροδρομικός άξονας αποκλεισμένοι από οργισμένους αγρότες
-
13:24 Όμιλος ΑΒΑΞ: Έτοιμο το 90% της σήραγγας από την Κατεχάκη στον Ευαγγελισμό της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας
-
13:23 Ουκρανία: Η Ευρώπη συστήνει διεθνή επιτροπή για την παροχή αποζημιώσεων από τη Ρωσία
-
13:23 Δ. Τσιόδρας στο Ευρωκοινοβούλιο: Η ενεργειακή διασύνδεση θα συμβάλει αποφασιστικά στη μείωση των τιμών του ρεύματος
-
13:20 Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τον προϋπολογισμό - Κλειστές οι Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (43)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (22)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (18)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (17)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (12)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ