Συνεχης ενημερωση
Με τις χθεσινές δηλώσεις της, η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη, μετά από συνάντηση που είχε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ξεκαθάρισε το τοπίο σε ό,τι αφορά τη συνέχιση του έργου της Διπλής Ανάπλασης στο σύνολό του. Η Υπουργός δήλωσε ότι θα προωθήσει άμεσα στη Βουλή, προς ψήφιση, νέα νομοθετική ρύθμιση για το έργο της Διπλής Ανάπλασης, που θα θωρακιστεί νομικά, μέσω Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο θα ολοκληρωθεί με γρήγορες διαδικασίες.
Σε ό,τι αφορά το εμπορικό κέντρο, αυτό θα κατασκευαστεί τελικά με συντελεστή δόμησης 1,2. Το νέο αυτό πολεοδομικό δεδομένο βελτιώνει τον αρχικό σχεδιασμό και βοηθάει στη δημιουργία περισσότερων ελεύθερων επιφανειών, αίθριων κλπ., κάνοντας έτσι το εμπορικό κέντρο πιο φιλικό προς τον επισκέπτη και το περιβάλλον.
Η διοίκηση της ΜΒΔΤ, έχοντας πλέον δεδομένη την ολοκλήρωση του εμπορικού της κέντρου μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια, θα προχωρήσει σε περαιτέρω επαναδιαπραγμάτευση του τραπεζικού δανεισμού της με τις συνεργαζόμενες Τράπεζες, ενώ η εξέλιξη αυτή δημιουργεί και την πεποίθηση ότι θα εξασφαλιστούν και πρόσθετες γραμμές χρηματοδότησης για καινούργια έργα, ορισμένα από τα οποία βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.
-
13:48 Ρώσος διπλωμάτης: Τα drones που καταρρίφθηκαν στην Πολωνία προέρχονταν από την Ουκρανία
-
13:42 Στάρμερ: "Εξαιρετικά ριψοκίνδυνη" η ρωσική παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου
-
13:33 Όρμπαν: Η παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας είναι απαράδεκτη
-
13:32 Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ για επίθεση στο Κατάρ: "Αν δεν τους πετύχαμε αυτή τη φορά, θα τους πετύχουμε την επόμενη"
-
13:30 Νότια Κορέα: Η Σεούλ στέλνει αεροπλάνο για να επαναπατρίσει τους πολίτες της που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
-
13:29 Enterprise Greece: Αισιόδοξα μηνύματα για δυναμική αύξηση των ελληνικών εξαγωγών
-
13:24 Νεπάλ: Στους 25 οι νεκροί στις διαδηλώσεις - Στρατιώτες φρουρούν το κοινοβούλιο
-
13:21 N. Ανδρουλάκης: Με τις πρωτοβουλίες μας δίνουμε καθημερινά μάχη να μειωθεί το κόστος ζωής και να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος
-
13:20 ΔΥΠΑ: Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα έτους 2025
-
13:16 ΥΠΕΞ: Η επίθεση στη Ντόχα αποτελεί παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (79)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (33)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (32)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (14)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (7)
-
Λιθουανία: Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η εισβολή ρωσικών drones στην Πολωνία ήταν σκόπιμη (4)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
