Συνεχης ενημερωση
Η ΑΕΓΕΚ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 22.02.2010, ημέρα Δευτέρα, θα διενεργηθεί εκποίηση 11.998 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρίας που προέκυψαν λόγω κλασματικών υπολοίπων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για 11.998 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές που αφορούν κλασματικά υπόλοιπα που προέκυψαν, κατά την εισαγωγή στο ΧΑ την 15η Ιουλίου 2009 προς διαπραγμάτευση των 33.301.715 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών που προήλθαν από μεταβολές του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίσθηκαν από την Α΄ επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 10.06.2009 και αφορούσαν ειδικότερα την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από 0,50 ευρώ σε 5,50 ευρώ εκάστη, με συνένωση μετοχών (reverse split), με αναλογία 11 παλαιές προς 1 νέα μετοχή και, ταυτόχρονα, τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 6,50 ευρώ σε 0,32 ευρώ η κάθε μία, οι οποίες (μεταβολές) εγκρίθηκαν δυνάμει της Κ2-6200/ 15.06.2009 απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης.
Η εταιρία CFS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ ορίσθηκε ως το μέλος του Χ.Α. που θα διενεργήσει την εκποίηση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν θα έχει απόκλιση ποσοστού μεγαλύτερου του τρία τοις εκατό (3%) της τιμής κλεισίματος της αμέσως προηγούμενης από την προκαθορισμένη για την εκποίηση ημέρα (ήτοι, της 19ης Φεβρουαρίου 2010).
Το καθαρό προϊόν της εκποίησης θα αποδοθεί στους δικαιούχους μετόχους με επιμέλεια της εκδότριας.
Η ΑΕΓΕΚ με νεότερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για το αποτέλεσμα της εκποίησης, καθώς και για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που τους αναλογεί.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι τηλ. 210 6306002. fax 2106306137, (κ. Μ. Σταυρογιάννη).
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
- 
                                Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
