Συνεχης ενημερωση
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Space Hellas το έργο Ανάπτυξης Ευρυζωνικού Δικτύου Τοπικής Πρόσβασης της ΤΕΔΚ Ν. Λακωνίας, του οποίου το συμβατικό τίμημα ανέρχεται στις 275.827,72 €.
Συγκεκριμένα με την ολοκλήρωση του έργου πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση και παραμετροποίηση ευρυζωνικού δικτύου τοπικής πρόσβασης στο νομό Λακωνίας και συγκεκριμένα στους Δήμους Μυστρά, Γερονθρών, Θεράπνων, Οινούντος, Πελλάνας και Σκάλας.
Σκοπός του δικτύου είναι η επέκταση των υπηρεσιών που προσφέρει το δίκτυο "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" σε Δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, όπως σχολεία, ΚΕΠ, αγροτικά ιατρεία, κοινοτικά καταστήματα κ.α. Σε κάθε έναν από τους παραπάνω Δήμους, δημιουργήθηκαν κόμβοι αναμετάδοσης και διανομής μέσω ασύρματων ζεύξεων, ούτως ώστε τα τερματικά σημεία (υπηρεσίες και φορείς) να διασυνδέονται ασύρματα με το Δημαρχείο όπου και αποκτούν πρόσβαση στο δίκτυο "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" και τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Με την ολοκλήρωση του έργου, προσφέρεται στους Δήμους της ΤΕΔΚ Λακωνίας, το ασύρματο δίκτυο τοπικής πρόσβασης, το οποίο αποτελεί το μέσο πάνω στο οποίο μπορούν να περάσουν με ασφάλεια οι Δικτυακές υπηρεσίες δεδομένων, τηλεφωνίας VοIP καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως internet feed, mail και web hosting αλλά και οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες αναπτυχθούν στο μέλλον. Τέλος το δίκτυο αποτελεί τον κορμό από τον οποίο το ΣΥΖΕΥΞΙΣ, μπορεί να επεκταθεί σε ακόμα περισσότερους δημοσίους φορείς προσφέροντας πρόσβαση και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία.
Η Space Hellas με τα 25 χρόνια λειτουργίας της έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογωσία στην ασύρματη δικτυακή τεχνολογία έχοντας υλοποιήσει σημαντικό αριθμό ασύρματων ευρυζωνικών και άλλων δικτύων. Στα πλαίσια της πρόσκλησης 105 έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει δίκτυα σε περισσότερους από 60 δήμους σε όλη την Ελλάδα.
-
09:03 Ανάκαμψη στην Ασία με "οδηγό" τις μετοχές AI
-
09:00 Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα συμμετέχει στη FOODTECH 2025 και στην εκδήλωση "Success Stories Βιομηχανιών" για την Αυτοκατανάλωση Ενέργειας μέσω Φωτοβολταϊκών
-
09:00 Αλέν Μινκ: Ο μέντορας του Μακρόν κρίνει ότι είναι ο "χειρότερος" πρόεδρος της Γαλλίας - Δεν βλέπει ότι είναι "το πρόβλημα"
-
08:44 H TAG Heuer τιμά τον Ayrton Senna με δύο εντυπωσιακούς χρονογράφους
-
08:43 Ν. Κορέα: Κατέρρευσε μεγάλη κατασκευή σε θερμοηλεκτρικό σταθμό - Επτά παγιδευμένοι
-
08:39 Autohellas: Αύξηση κύκλου εργασιών 5,3% - Στα €103,3 εκατ. τα EBITDA
-
08:31 Σε 48ωρη απεργία οι νοσοκομειακοί γιατροί - Πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία
-
08:30 Εκτός MSCI Greece Standard η Metlen - Διπλή είσοδος στον Small Cap
-
08:23 Κάλας: Υποστήριξη στην Ουκρανία, ενίσχυση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή και σταθερή γραμμή για το Κυπριακό
-
08:09 Ρωσία: Επιδρομή της Ουκρανίας με drones στη Βολγκαγκράντ - Ένας νεκρός
-
Δεν βγαίνω μάνα μου…
-
Το καλύτερο ασφαλιστικό story που δεν έχει ακόμα τιμολογηθεί
-
Ανευθύνονται για τα πάντα!
-
Ο εμφύλιος πόλεμος στο Σουδάν προμηνύει ένα νέο παγκόσμιο χάος
-
Νέο "έξυπνο" σύστημα ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας – Η τεχνητή νοημοσύνη αποκαλύπτει παραβάσεις σε πραγματικό χρόνο
-
Χρυσή Βίζα: Αλλάζει η "γεωγραφία" των επενδυτών
-
Η τριπλή πρόκληση της ελληνικής αγοράς παιχνιδιών - Το ταμείο των πολυεθνικών
-
Δύο ακίνητα φιλέτα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βγάζει σε διαγωνισμό ο ΕΦΚΑ
-
Πώς επηρεάζονται Eurobank και Alpha από το σχέδιο εξυγίανσης των ΕΛΤΑ – συνεχίζονται οι συνεργασίες
-
Γιατί τα ΕΛΤΑ είναι πολιτικό θέμα εντός και εκτός της ΝΔ
-
Ανευθύνονται για τα πάντα! (20)
-
Δεν βγαίνω μάνα μου… (8)
-
Γιατί τα ΕΛΤΑ είναι πολιτικό θέμα εντός και εκτός της ΝΔ (8)
-
Oι μεταρρυθμίσεις "αλά ΕΛΤΑ" και η συνέχεια (4)
-
Επενδύσεις σε ενέργεια και υποδομές στην Ελλάδα σχεδιάζουν οι ΗΠΑ (2)
-
Η Γερμανία επιδοτεί με 4,5 δισ. ευρώ το ρεύμα της βιομηχανίας για τιμή 50 €/MWh – Στην Ελλάδα απαιτούνται μόλις 200 εκατ. ευρώ (2)
-
Ρωσία: Επιδρομή της Ουκρανίας με drones στη Βολγκαγκράντ - Ένας νεκρός (1)
-
Ο Τραμπ επισείει την απειλή του "κομμουνισμού" μετά τις οδυνηρές εκλογικές ήττες της παράταξής του (1)
-
Ρωσία και Ευρώπη σε ένα μπρα ντε φερ μακράς διάρκειας (1)
-
Χρυσή Βίζα: Αλλάζει η "γεωγραφία" των επενδυτών (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ