Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT συγκαταλέγεται στη λίστα "2009 EU Industrial Research & Development Investment Scoreboard" που καταρτίζεται και δημοσιεύεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, χάρη στα σημαντικά κεφάλαια που επένδυσε η εταιρεία στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια του 2008.
Αυτή η σημαντική διάκριση αναδεικνύει τη δέσμευση που έχει αναλάβει η INTRALOT, ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της φιλοσοφίας, να επενδύει στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία θεωρεί την καινοτομία ως κινητήριο μοχλό της ανάπτυξης και τα προηγούμενα δύο έτη έχει επενδύσει περίπου το 10% των πωλήσεων τεχνολογίας της στον τομέα αυτό. Κατά τη διάρκεια της 18ετούς λειτουργίας της η INTRALOT έχει αναπτύξει στα εργαστήρια της και έχει παρουσιάσει στην αγορά μοναδικά, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε το όνομά της να έχει γίνει πλέον συνώνυμο της καινοτομίας και να ηγείται του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Ως μία τεχνολογικά αυτόνομη εταιρεία η INTRALOT έχει την ικανότητα να δημιουργεί οικονομίες κλίματος δίνοντας ώθηση στις πωλήσεις της παγκοσμίως.
Η Έκθεση "2009 EU Industrial Research & Development Investment Scoreboard" αποκάλυψε μερικές σημαντικές πτυχές των επενδύσεων στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι αξιοσημείωτο πως οι παγκόσμιες επενδύσεις στον τομέα αυτό αυξήθηκαν σε ποσοστό 6,9% το 2008 παρά την οικονομική κρίση. Με μία αύξηση της τάξης του 8,1%, η ανάπτυξη στον τομέα αυτό των Ευρωπαϊκών εταιρειών ήταν σημαντικά υψηλότερη από αυτή των εταιρειών στις ΗΠΑ, όπου σημειώθηκε ανάπτυξη σε ποσοστό 5,7%. Η Έκθεση δείχνει ακόμα πως τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στον τομέα του R&D τις παρουσιάζουν οι εταιρείες των αναπτυσσόμενων χωρών.
Το "Scoreboard" αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων παρακολούθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να βελτιώνει την κατανόηση των τάσεων που επικρατούν στις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης και τους παράγοντες που τις επηρεάζουν. Η ετήσια δημοσίευση του "Scoreboard" έχει ως στόχο να αυξήσει την ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της Έρευνας και Ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις και να τις ενθαρρύνει να δημοσιεύουν πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες τους στο συγκεκριμένο τομέα.
-
08/11 Βραζιλία: Έξι νεκροί, 750 τραυματίες από τον ανεμοστρόβιλο στην Πολιτεία Παρανά
-
08/11 Τρεις νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο
-
08/11 Ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη - Αναχώρησε με καθυστέρηση 119 λεπτών
-
08/11 Εξιχνιάστηκε η δολοφονία Ουκρανού στον Άγιο Παντελεήμονα - Συνελήφθησαν δύο άνδρες
-
08/11 Συρία: Επιδρομές σε "πυρήνες" του Ισλαμικού Κράτους σε όλη τη χώρα
-
08/11 Ας κατεδαφίσουμε το νέο "Τείχος"
-
08/11 Ουγγαρία: Εξαίρεση από τις αμερικανικές κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο
-
08/11 Αντώνης Σαμαράς: "Ο Μητσοτάκης με διέγραψε άρον άρον"
-
08/11 Πορτογαλία: Μαζικές διαδηλώσεις στη Λισαβόνα κατά των σχεδιαζόμενων εργασιακών αλλαγών
-
08/11 Η Γερμανία πρόκειται να αγοράσει 20 στρατιωτικά ελικόπτερα μάχης από την Airbus
-
Ανάλυση Sky News: Γιατί ο Πούτιν "εξαφάνισε" τον Λαβρόφ - Το "λάθος" που υπονόμευσε τον Ρώσο πρόεδρο
-
Χαμηλές εισφορές που οδηγούν σε συντάξεις φτώχειας εξακολουθούν να επιλέγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τα τελευταία στοιχεία
-
"Χτίζεται" η πλατφόρμα PriceMap με τις πραγματικές τιμές πώλησης των ακινήτων - Πώς θα λειτουργεί
-
Χάσμα πωλητών - αγοραστών στα ακίνητα
-
Κομισιόν: Η σκληρή αλήθεια για τους μισθούς
-
Το σχέδιο της Εθνικής για το φετινό μέρισμα – Στο προσκήνιο οι μέτοχοι
-
Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει αύριο τα χαρτιά του
-
Ζελένσκι: Η Ρωσία εξαπέλυσε 450 drones και 45 πυραύλους τη νύχτα κατά των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών
-
Αττική-Πίττας: Γλύκαναν τα κέρδη οι εξαγωγές - Ποιες χώρες χρυσοπληρώνουν το ελληνικό μέλι
-
Οι 4 σημαντικές συμφωνίες που υπογράφηκαν στην ενεργειακή σύνοδο P-TEC στην Αθήνα
-
Χαμηλές εισφορές που οδηγούν σε συντάξεις φτώχειας εξακολουθούν να επιλέγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τα τελευταία στοιχεία (42)
-
Ανάλυση Sky News: Γιατί ο Πούτιν "εξαφάνισε" τον Λαβρόφ - Το "λάθος" που υπονόμευσε τον Ρώσο πρόεδρο (29)
-
Μήπως είμαστε απατεώνες; (12)
-
Ζελένσκι: Η Ρωσία εξαπέλυσε 450 drones και 45 πυραύλους τη νύχτα κατά των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών (11)
-
Για την Ελλάδα οι αμυντικές δαπάνες αποτελούν επένδυση (11)
-
Αντώνης Σαμαράς: "Ο Μητσοτάκης με διέγραψε άρον άρον" (10)
-
"Χτίζεται" η πλατφόρμα PriceMap με τις πραγματικές τιμές πώλησης των ακινήτων - Πώς θα λειτουργεί (10)
-
Ο Τραμπ εξαίρεσε την Ουγγαρία απο τις κυρώσεις για αγορά ρωσικού πετρελαίου για ένα χρόνο (7)
-
Μεσανατολικό: Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε Παλαιστίνιους και δημοσιογράφους στη Δυτική Όχθη (5)
-
Κομισιόν: Η σκληρή αλήθεια για τους μισθούς (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ