Συνεχης ενημερωση
Μειωμένος κατά 6,5% εμφανίζεται ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών, που παρουσιάζεται στα 17,4 εκατομμύρια ευρώ μειωμένος κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ ή 6,5%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2005.
Η μείωση ήταν αναμενόμενη, όπως αναφέρει η εταιρεία, καθώς στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του α΄ τριμήνου 2006 δεν περιλαμβάνεται ο κύκλος εργασιών της Fintrust, της οποίας οι πωλήσεις για την αντίστοιχη περίοδο του 2005 ανέρχονταν στο 1,0 εκατομμύριο ευρώ περίπου.
Μείωση κατά 17% στα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), ανέφερε η εταιρεία, τα οποία αγγίζουν σχεδόν τα 3,9 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 0,8 εκατομμύρια ευρώ ή 17% από το αντίστοιχο διάστημα του 2005.
Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προ φόρων ανέρχονται στα 2,9 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας μείωση της τάξεως του 10% έναντι των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ περίπου που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2005.
Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη μετά φόρων ξεπερνούν τα 2,0 εκατομμύρια ευρώ, μειωμένα κατά 0,3 εκατομμύρια ευρώ ή 13,7% από το αντίστοιχο διάστημα του 2005.
Η μητρική εταιρία, Λύκος στο α΄ τρίμηνο του 2006 παρουσιάζει αύξηση τόσο στις πωλήσεις όσο και στην κερδοφορία.
Ο κύκλος εργασιών της μητρικής ξεπερνάει τα 9,4 εκατομμύρια ευρώ, οριακά αυξημένος κατά 0,9% από την αντίστοιχη περίοδο του 2005. Τα καθαρά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ξεπερνούν τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ, έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου το Α? τρίμηνο του 2005, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4,5%.
Τα κέρδη προ φόρων υπερβαίνουν τα 2,0 εκατομμύρια ευρώ βελτιωμένα κατά 12,4% έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου όπου ξεπερνούσαν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. 
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
- 
                                Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
