Συνεχης ενημερωση
Η Ηλεκτρονική παρουσιάζει το πρώτο κατάστημα του μέλλοντος, το πρώτο future store, στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών
"Κάποιοι περιμένουν να έρθει το μέλλον. Κάποιοι το δημιουργούν τώρα". Με αυτό το απόλυτα στοχευμένο μήνυμα να κυριαρχεί στην νέα επικοινωνιακή της καμπάνια και να γίνεται πράξη στα καταστήματά της, η Ηλεκτρονική ξεκινά ένα νέο κύκλο στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, αλλάζοντας για μία ακόμα φορά τα δεδομένα.
Το πρώτο future store του Ομίλου της Ηλεκτρονικής άνοιξε ήδη τις πύλες του στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της οδού Κηφισίας, όπου 20 χρόνια πριν λειτούργησε το πρώτο κατάστημα, που σηματοδότησε την έναρξη λειτουργίας της αλυσίδας, οδηγώντας στην ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρικών στην ευρύτερη περιοχή.
Το νέο κατάστημα της οδού Κηφισίας λειτουργεί πλέον σε τριπλάσιο εμβαδόν 1.300 τετραγωνικών μέτρων, εκτείνεται σε τρία επίπεδα και μέσα από μία σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προσφέρει μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για το καταναλωτικό κοινό.
Η διαμόρφωση του καταστήματος βασίστηκε στη χρήση μοντέρνων, οικολογικών και τεχνολογικά αναβαθμισμένων στοιχείων τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό του καταστήματος.
Τα εγκαίνια του πρώτου future store σημαίνουν και την παράλληλη ενίσχυση του οικολογικού προφίλ της Ηλεκτρονικής, που προκύπτει από τη νέα συνεργασία της με το WWF και στόχο έχει τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος της εταιρείας και την ενεργή συμμετοχή της στις δράσεις για την κλιματική αλλαγή.
Συγκεκριμένα, σε κάθε future store θα λειτουργεί στο εξής ένα καινοτόμο "eco point" το οποίο, σε συνεργασία με το WWF, θα υποδεικνύει στο καταναλωτικό κοινό τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, το "eco point" θα προωθεί το έργο του WWF μέσα από την πώληση προϊόντων του οργανισμού.
Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο νέο κατάστημα αναβαθμίζονται, με την υπηρεσία VIP Service να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, δίνοντας τη δυνατότητα αγορών σε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα αλλά και τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.
Επίσης, για την διευκόλυνση των επισκεπτών και την αναβαθμισμένη παρουσία των προϊόντων τους, οι βασικοί αντιπρόσωποι λευκών και μαύρων συσκευών έχουν παρουσία μέσα από δικά τους ειδικά περίπτερα.
Η αγοραστική εμπειρία στο κατάστημα της Ηλεκτρονικής ενισχύεται με στοιχεία όπως η δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi, η δυνατότητα να απολαύσει κανείς έναν καφέ από τη Νespresso ή ακόμα και να αθληθεί σε έναν από τους διαδρόμους γυμναστικής στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δευτέρου ορόφου.
Μια ακόμα σημαντική καινοτομία του καταστήματος είναι ο υπόγειος χώρος του καταστήματος, ο οποίος λειτουργεί ως Gallery, φιλοξενώντας τακτικά διαφορετικές θεματικές εκθέσεις. Η Gallery θα είναι ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος και θα υποστηρίζει ενεργά τα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας. Tον πρώτο μήνα λειτουργίας της η Gallery, με την συνεργασία της Art Expertise, θα φιλοξενήσει έργα από την Urban Art II, ενισχύοντας τη σχέση πολιτισμού και τεχνολογίας.
Το νέο κατάστημα στην Λ. Κηφισίας δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας που σύντομα πρόκειται να αυξηθούν με το opening άλλων δύο νέων καταστημάτων στον Άλιμο και στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής, κ. Γ. Στρούτσης, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που και πάλι αλλάζουμε τα δεδομένα στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με το νέο μας future store. Παρά τις δεδομένες δύσκολες συνθήκες, θεωρούμε χρέος μας προς το καταναλωτικό κοινό να πρωτοπορούμε συνεχώς και να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για τον καθένα ξεχωριστά, μια εμπειρία που συνδυάζει τα κύρια χαρακτηριστικά του μέλλοντος: την τεχνολογία, την τέχνη και την οικολογία".
-
12:11 Μειωμένη κατά 3,9% η διακίνηση εμπορευμάτων στα ελληνικά λιμάνια το β' τρίμηνο
-
12:11 Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
-
12:11 Πετρέλαιο: Kάτω από τα 60 δολάρια το brent
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (34)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (3)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ