Συνεχης ενημερωση
Η MARAC επεκτείνει την αποκλειστική διάθεση των ασύρματων οπτικών ζεύξεων (LASER, FSO) του Καναδικού κατασκευαστικού οίκου Fsona Optical Wireless, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο και σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων. Το άνοιγμα νέων αγορών στον τομέα αυτό απαιτεί την ευρύτερη ενημέρωση του επιχειρηματικού κοινού για τα πλεονεκτήματα των υψηλής ποιότητας ασύρματων οπτικών ζεύξεων του μεγάλου αυτού ξένου οίκου.
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη πιλοτικά έργα σε πολλούς φορείς στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, μεταξύ των οποίων το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της Orange Romania. Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι ότι τα προϊόντα και οι λύσεις που προσφέρονται από τον Καναδικό οίκο τα έχουν εμπιστευθεί τα τελευταία χρόνια μεγάλοι φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όπως η Βουλή των Ελλήνων, ΤΙΤΑΝ, Cosmote, κ.ά. Οι χρήστες εκμεταλλεύονται την κατηγορία προϊόντων Sonabeam, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους για τη βέλτιστη διασύνδεση των κτιρίων τους και στο πλαίσιο αναβάθμισης του επικοινωνιακού τους δικτύου.
Οι ζεύξεις laser της Fsona, είναι εξαιρετικά εύχρηστες, δεν χρειάζονται άδεια χρήσης ραδιοσυχνοτήτων από την ΕΕΤΤ, είναι εύκολες στην εγκατάσταση και έχουν χωρητικότητα από 155ΜBps έως και 2,5GBps. Τα πλεονεκτήματα αυτά τις καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικές για περιπτώσεις όπου απαιτείται ταχεία ανάπτυξη επικοινωνιακής υποδομής και μεγάλες χωρητικότητες. Επίσης, διευκολύνουν περιοχές όπου δεν υφίσταται καλωδιακή υποδομή είτε η υπάρχουσα έχει καταστραφεί και σημεία που οι οπτικές ίνες δεν μπορούν να φτάσουν όπως πάνω από ποτάμια, λίμνες, πολυσύχναστους δρόμους κ.ά.
-
12:11 Μειωμένη κατά 3,9% η διακίνηση εμπορευμάτων στα ελληνικά λιμάνια το β' τρίμηνο
-
12:11 Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
-
12:11 Πετρέλαιο: Kάτω από τα 60 δολάρια το brent
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (34)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ