Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 30-Μαϊ-2006 12:05

    Πετρόπουλος: Αποτελέσματα τριμήνου (ορθή επανάληψη)

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Οι τιμολογηθείσες πωλήσεις του Ομίλου κατά την περίοδο 1η Ιανουαρίου - 31 Μαρτίου αυξήθηκαν κατά 47,5% και ανήλθαν σε Euro 20,2 εκ. (Euro13,7 εκ), αναφέρει η διοίκηση της Π. Πετρόπουλος σε ανακοίνωσή της. Οι συνολικές πωλήσεις του ομίλου (που συμπεριλαμβάνουν και τις έμμεσες) κατά την ίδια περίοδο αυξήθηκαν κατά 43,6% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2005 και ανήλθαν σε Euro 21,4 εκ. (Euro 15 εκ. το 2005).
     
    Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε Euro 207 χιλ. (Euro 289 χιλ.). Στις δαπάνες του τριμήνου έχουν περιληφθεί έκτακτες αμοιβές στελεχών που αφορούσαν συμμετοχή στα κέρδη του 2005. Οι αντίστοιχες αμοιβές, ίδιου ύψους περίπου, είχαν καταβληθεί στο β΄ τρίμηνο πέρυσι. Αν αφαιρεθεί αυτή η δαπάνη από τα έξοδα του α΄ τριμήνου 2006, τότε τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους θα ήταν περίπου Euro 135.000 περισσότερα, αυξημένα έναντι του α΄ τριμήνου 2005 κατά 18%. Αύξηση πωλήσεων στο πρώτο τρίμηνο του 2006, παρουσίασαν κυρίως οι Επιχειρηματικές Μονάδες Φορτηγών & Λεωφορείων, Isuzu (ημιφορτηγά pick up) και Petrogen (ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη).
    Σε ό,τι αφορά τις προοπτικές για το 2006 η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά πως τα κέρδη μετά τους φόρους του 2006 θα είναι στο ίδιο επίπεδο περίπου με το 2005.
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ