Συνεχης ενημερωση
Αύξηση κατά 33% παρουσιάζουν τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη του Ομίλου Νηρέα, διαμορφώθηκαν σε 3,070 εκ. ευρώ έναντι 2,312 εκ. ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο α΄ τρίμηνο 2005.
Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου διαμορφώθηκε στα 33,469 εκ. ευρώ έναντι 30,872 εκ. ευρώ για το Α΄ τρίμηνο 2005, σημειώνοντας αύξηση κατά 8,4%, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητα που χαρακτηρίζει το πρώτο τρίμηνο, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.
Στη μητρική Νηρέας ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 10,5% φτάνοντας σε 30,023 εκατ. ευρώ για το Α΄ τρίμηνο 2006 έναντι 27,181 εκ. ευρώ για το αντίστοιχο τρίμηνο του 2005, μετά την προσαρμογή των οικονομικών μεγεθών του 2005 λόγω συγχώνευσης της θυγατρικής Feedus.
-
18:33 Κ. Κάλας: Μόνο με υποστήριξη ΕΕ και Ουκρανίας μπορεί να σταθεί ειρηνευτικό σχέδιο για το ουκρανικό
-
18:25 Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή ζήτηση 1,7 δισ. ευρώ για το senior preferred ομόλογο - Υπερκάλυψη πάνω από 3,5 φορές
-
18:17 CrediaBank: Νέο ρεκόρ επιδόσεων στα επαναλαμβανόμενα κέρδη εννεαμήνου, στα €58,9 εκατ.
-
18:16 Κ. Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός είναι βαριά εκτεθειμένος - Γιατί φοβούνται το να έρθει ο κ. Ξυλούρης στην Εξεταστική Επιτροπή;
-
18:14 e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή μη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας για "χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας σε έμμεσα μέλη"
-
18:07 Έρευνα για το gov.gr: Πόσα χρήματα και πόσος χρόνος εξοικονομούνται
-
18:04 Ebury: Η Fed βρίσκεται σε δύσκολη θέση
-
18:00 ΗΠΑ για κυρώσεις σε Ρωσία: Κινεζικές και ινδικές επιχειρήσεις αναγνωρίζουν τη σημασία των σχέσεων με τη Δύση και τείνουν να συμμορφωθούν
-
17:57 Galaxy Cosmos Mezz: Επιστροφή κεφαλαίου €0,05 ανά μετοχή
-
17:57 Alpha Trust Ανδρομέδα: Ισχυρή άνοδος κερδών και NAV στο γ’ τρίμηνο 2025
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
Ρωσία: Τυχόν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ θα απαντηθεί με λήψη νομικών μέτρων κατά Βελγίου και Euroclear
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Ούγγρος ΥΠΕΞ: "Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει να στηρίζει οικονομικά το Κίεβο - Υπάρχει μια πολεμική μαφία"
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας
-
Προϋπολογισμός 2026: Υπερπλεόνασμα και συνέχιση της μείωσης του χρέους
-
Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία περικυκλώνει τον Ζελένσκι
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (152)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (48)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (42)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (20)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (17)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (10)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (9)
-
Reuters: Έτοιμοι οι Ευρωπαίοι να αποκρούσουν αμερικανικό σχέδιο που θα εξανάγκαζε την Ουκρανία σε παραχωρήσεις (7)
-
Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον "Φραπέ" μετά την άρνησή του να προσέλθει στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (7)
-
Οι ειδήσεις που έβγαλε από το Λονδίνο ο Γ. Στάσσης για επενδύσεις, AMK, εξαγορές, μέρισμα και τηλεπικοινωνίες (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ