Συνεχης ενημερωση
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ομίλου DIONIC στον τομέα λογισμικού και της τεχνολογίας, ανακοινώνει ότι η θυγατρική του στον εν λόγω τομέα ΑΤCOM Internet and Multimedia Α.Ε. σύναψε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Creative Marketing Α.Ε. Σύμφωνα με το πλαίσιο συνεργασίας, η Creative Marketing θα χρησιμοποιεί τα προϊόντα διαχείρισης περιεχομένου CMS, (Content Management Systems) Netvolution και Mvolution της ATCOM Internet and Multimedia Α.Ε, για την υλοποίηση των έργων των πελατών της, καλύπτοντας αντίστοιχα τις αγορές του Web και της κινητής τηλεφωνίας. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων Netvolution & Mvolution στο χώρο του web και mobile publishing και Marketing, που αποτελούν την Ελληνική διεθνή απάντηση στα αντίστοιχα προϊόντα της παγκοσμιας αγοράς.
Η Creative Marketing A.E εξειδικεύεται από το 1996 αποκλειστικά στην υλοποίηση Internet εφαρμογών, διαθέτοντας μια ιδιαίτερα ισχυρή εγκατεστημένη πελατειακή βάση και προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών web consulting, web design & web development. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεταξυ αλλων: ο Όμιλος της Alpha Bank, τα Goody΄s, η Αλουμύλ, η Τράπεζα Πειραιώς, το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η Friesland, το Αττικό Μετρό, η Εγνατία Οδός, η Notos Com, η Κρι-Κρι, η Μεβγάλ, το Sani Resort, κα..
Η ATCOM Internet & Multimedia Α.Ε, κατέχει σήμερα εξέχουσα θέση στην Ελληνική αγορά του Internet Business με πάνω από 1.000 επιτυχώς ολοκληρωμένα έργα και πλούσιο πελατολόγιο, που περιλαμβάνει μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, Internet Service Providers, παρόχους κινητής τηλεφωνίας και ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα. Το Netvolution?, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν για την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών και ολοκληρωμένης διαχείρισης πολυγλωσσικού και πολυμεσικού (multimedia) περιεχομένου, που καλύπτει ένα εύρη φάσμα αναγκών. Το προϊόν, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα έτοιμων λειτουργιών, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται την πληροφορία τους μέσω διαδικτύου, εύκολα και αποδοτικά, επιτρέποντας τους έτσι να αναδεικνύουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα.
Αντίστοιχα το Mvolution, λειτουργώντας διαφανώς με το Netvolution, διαθέτει την αντίστοιχη λειτουργικότητα στον τομέα των κινητών συσκευών τηλεφωνίας, προσφέροντας και όλες τις δυνατότητες mobile marketing. Επιπλέον, το Mvolution, υπερέχοντας από τα ανταγωνιστικά προϊόντα διαχείρισης mobile content, επιτρέπει την κοινή και ταυτόχρονη διαχείριση περιεχομένου προς όλα τα διαθέσιμα μέσα (web ή mobile).
-
00:14 Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητούν πέντε χώρες μετά τις εξελίξεις στην Πολωνία
-
00:05 Κοινοί λογαριασμοί και καταμερισμός τόκων μεταξύ συνδικαιούχων: Φορολογικές συνέπειες και κίνδυνος άτυπης δωρεάς
-
00:05 Τα drones του Πούτιν στην Πολωνία στοχεύουν τη βούληση του ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί την Ουκρανία
-
00:05 Το χάσμα μεταξύ τιμής και αξίας θα κλείσει. Ώρα για δράση
-
00:04 Ηγεσία χωρίς βεβαιότητες
-
00:04 Νέος αναπτυξιακός νόμος: Οι ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η σημασία της σωστής καθοδήγησης
-
00:02 Φεύγει το Ταμείο Ανάκαμψης και αρχίζουν οι κάμψεις...;
-
00:01 Το ελληνικό χρέος έως το 2040
-
10/09 Παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου: Η αινιγματική ανάρτηση Τραμπ για τη Ρωσία και η αντίδραση του ΝΑΤΟ
-
10/09 Μακρόν: Επικοινωνία με Τραμπ για Μέση Ανατολή και Ρωσία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (192)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (42)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (23)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (15)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (14)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
