Συνεχης ενημερωση
Με την από 18.9.2009 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την 13ην Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. στα Γραφεία της Εταιρείας, οδός Σπ. Τρικούπη 60 και Λεωφόρο Αλεξάνδρας, Αθήνα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
Ι. Λήψη απόφασης για τις ενέργειες της Εταιρείας, ως μέλος της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΖΙΝΟ ΑΘΗΝΩΝ, σχετικά με την 1409/2009 απόφαση του Διοικ. Εφετ. Αθηνών και σχετικά με την είσπραξη του ποσού που αναγνωρίσθηκε με την απόφαση αυτή, και με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο υποχρεούται να καταβάλει στην ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΑΘΗΝΩΝ.
II. Παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας για τη συμμετοχή του σε επιτροπή που θα ορισθεί με τα υπόλοιπα μέλη της ανωτέρω Κ/ξίας, για συζήτηση και διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου για την όσο το δυνατόν συντομώτερη είσπραξη του ποσού ή εναλλακτικά προς τρίτους για την αντιπροσώπευση της Εταιρείας και της Κ/ξίας στις ενδεδειγμένες ενέργειες και διαδικασίες.
Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας και το Νόμο, είναι υποχρεωμένοι:
1. Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) και να παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών που θα αντιστοιχεί σε βεβαίωση της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.
2. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." και να παραλάβουν από αυτην τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96.
Τα πληρεξούσια και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Εκτακτης Γενικής Συνελεύσεως, στα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα, οδός Σπ. Τρικούπη 60, 3ος όροφος ή να αποσταλούν με fax στους αριθμούς 210 82.33.849 ή 210 82.29.818.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (16)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
