Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 23-Μαϊ-2006 14:01

    Intralot: Σύναψη ομολογιακών δανείων

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Την σύναψη έγχαρτου κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 70 εκατ. ευρώ και ομολογιακού δανείου με μετατρέψιμες σε μετοχές ομολογίες αποφάσισε η Α’ Επαναληπτική Συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας στις 22ας Μαΐου 2006.
     
     Ειδικότερα, σε πρώτη φάση εγκρίθηκε η έκδοση έγχαρτου κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους ως 70εκατ. ευρώ βάσει των διατάξεων του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Ν. 3156/2003 για την αναχρηματοδότηση ή/και χρηματοδότηση της εταιρείας και των εταιρειών του ομίλου της και η παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του Δανείου.


    Σε δεύτερη φάση , αποφασίστηκε και η Έκδοση Ομολογιακού Δανείου με μετατρέψιμες σε μετοχές ομολογίες για τη αναχρηματοδότηση ή/και χρηματοδότηση της εταιρείας και των εταιρειών του ομίλου της. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του Δανείου.

    Εγκρίθηκε η μη συζήτηση του ανωτέρω θέματος καθώς οι μέτοχοι θα προσκληθούν εκ νέου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για το ανωτέρω θέμα.


     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ