Συνεχης ενημερωση
Στην υπογραφή προσυμφώνου για την εξαγορά του 80% των μετοχών της εταιρείας "Ιχθυοτροφικό Κέντρο Πόρου - ΕΠΕ" από τους κ. Δ. Γρίβα, Ειρ. Γρίβα & Σοφία Κρίκωνα προχώρησε η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες στις 16 Μαΐου 2006.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η οριστική υπογραφή της ανωτέρω συμφωνίας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή της εταιρείας "Ιχθυοτροφικό Κέντρο Πόρου - ΕΠΕ" σε ανώνυμη εταιρεία, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Η εταιρεία Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες προέβη παράλληλα στην υπογραφή σύμβασης για την αγορά του υπάρχοντος ιχθυοπληθυσμού και παραχώρησης της χρήσης και λειτουργίας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας και του συσκευαστηρίου που ανήκουν στην ανωτέρω εταιρία, έως ότου ολοκληρωθεί η οριστική μεταβίβαση.
Αμέσως μετά την υπογραφή της οριστικής σύμβασης και την μεταβίβαση των μετοχών, η εταιρεία Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση σχετικά με το οριστικό τίμημα εξαγοράς της ανωτέρω εταιρίας, το οποίο θα καλυφθεί εξ΄ ολοκλήρου από ίδια κεφάλαια.
Η εταιρεία "Ιχθυοτροφικό Κέντρο Πόρου - ΕΠΕ" διαθέτει και λειτουργεί μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας και συσκευαστήριο ιχθύων στην περιοχή Τροιζηνίας στον Πόρο. Η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, διαθέτει ήδη υποκατάστημα στο Πόρο όπου λειτουργεί μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στην ίδια περιοχή, και με την υλοποίηση των ανωτέρω επιτυγχάνει την εδραίωση της στην περιοχή, την άμεση ενδυνάμωση της παραγωγικής της δυναμικότητας και την επίτευξη οικονομιών κλίμακας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.
-
23:41 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
23:30 Τραμπ: Δεν ήταν δική μου απόφαση η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Ο Νετανιάχου θέλει ειρήνη
-
23:25 Νέο ιστορικά υψηλά στη Wall
-
23:15 Κ. Τσουκαλάς: Το να μιλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη για αλήθεια μοιάζει με ανέκδοτο
-
22:57 Κέρδη για το πετρέλαιο με φόντο την ισραηλινή επίθεση στο Κατάρ
-
22:43 Ερντογάν: Η Τουρκία θα σταθεί στο πλευρό του Κατάρ με κάθε τρόπο
-
22:38 Πυροσβεστική: 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
-
22:35 Ελ. Ράπτη: Η δημόσια περιουσία δεν χαρίζεται, αλλά αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας
-
22:32 Η ΕΕ καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ - "Παραβίαση του διεθνούς δικαίου"
-
22:29 Κατάρ σε ΟΗΕ: Δεν θα ανεχθούμε την "απερίσκεπτη ισραηλινή συμπεριφορά"
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (12)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
