Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό τα εξής:
1. Υπογράφηκε με την ισπανική εταιρεία DRAGADOS S.A., η σύμβαση κατασκευής του έργου "Διάτρηση και προσωρινή υποστήριξη της σήραγγας Μακύνειας", που αποτελεί τμήμα του νέου αυτοκινητοδρόμου της Ιονίας Οδού. Η αρχική αξία της σύμβασης είναι ευρώ 4,040,000 και η διάρκεια κατασκευής του έργου 11 μήνες.
2. Υπογράφηκε με τη γαλλική εταιρεία VINCI CONSTRUCTION GRANDS PROJETS S.A. η σύμβαση κατασκευής του έργου "Κατασκευή τριών τεχνικών έργων εισόδου - εξόδου (στομίων) σήραγγας", που αποτελεί τμήμα του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών. Η αρχική αξία της σύμβασης είναι ευρώ 249,000.
3. Η κοινοπραξία Κ/Ξ "DRAGADOS S.A. - ΜΟΧΛΟΣ A.E.", στην οποία η ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει με ποσοστό 40%, προεπιλέχθηκε οριστικά (μετά και την εξέταση των ενστάσεων στις 22.07.2009) από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. για να υποβάλλει οικονομική προσφορά για την κατασκευή του έργου "Επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας: τμήμα Χαϊδάρι - Πειραιάς", προϋπολογισμού μελέτης ευρώ 515,000,000.
4. Η κοινοπραξία Κ/Ξ "DRAGADOS S.A. - ΜΟΧΛΟΣ A.E.", στην οποία η ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει με ποσοστό 40%, συμμετείχε στις 10.07.2009 στο διαγωνισμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. για την ανάθεση κατασκευής του έργου "Μελέτη, κατασκευή και θέση σε λειτουργία της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά", προϋπολογισμού μελέτης ευρώ 425,000,000. Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε δύο φάσεις και όσοι διαγωνιζόμενοι προεπιλεγούν από την πρώτη φάση, θα κληθούν να καταθέσουν τεχνική και οικονομική προσφορά στη δεύτερη φάση.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
