Συνεχης ενημερωση
Η "ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ" (στο εξής "η Εκδότρια") ανακοινώνει, σύμφωνα με το Ν.3556/2007, την απόφαση 1/434/3.7.2007 και την Εγκύκλιο 33 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι η "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ενημέρωσε με την από 03.08.2009 επιστολή της την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια ότι το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας διαμορφώθηκε από 30,636% σε 57,807%.
Εκ του ποσοστού αυτού, α) ποσοστό 29,68% που αντιστοιχούσε σε 12.917.696 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας που η "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" κατείχε άμεσα γίνεται 0% και β) ποσοστό 0,96% που αντιστοιχούσε σε 416.333 δικαιώματα ψήφου που κατείχε έμμεσα μέσω της θυγατρικής της "EUROLINE A.E.E.X." μετατρέπεται σε 57,807% που κατέχει έμμεσα μέσω της ελεγχόμενης επιχείρησης "MIG TECHNOLOGY HOLDING AE ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ"και αντιστοιχεί σε 25.160.100 μετοχές και δικαιώματα ψήφου.
-
18:46 Μετανάστευση: Η Βρετανία "δανείζεται" το μοντέλο της Δανίας
-
18:29 ΗΠΑ: Αν συνεχιστεί η στάση πληρωμών, η οικονομική ανάπτυξη μπορεί να έχει αρνητικό πρόσημο κατά το τέταρτο τρίμηνο
-
18:09 Ν. Χαρδαλιάς: Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας δεν είναι απλά ένα δρομικό event, είναι ένα εθνικό στοίχημα
-
17:52 Σ. Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται τις ευθύνες του και αποφεύγει να συναντήσει τους αγρότες
-
17:47 Ορθάνοιχτο ενδεχόμενο για νέο κόμμα από Α. Σαμαρά - "Η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί και πλέον δεν αρέσει"
-
17:32 Στην Κύπρο αύριο ο Νίκος Δένδιας
-
17:22 Στην Ιεράπετρα μεταφέρθηκαν οι 68 μετανάστες που εντοπίστηκαν στη νήσο Χρυσή
-
16:59 Η Γερμανία σχεδιάζει αγορές εξοπλιστικών αξίας άνω των 3 δισ. ευρώ
-
16:42 Απόλυση λόγω "λανθασμένης ερώτησης" για Γάζα
-
16:39 Γ. Γεραπετρίτης: Οι άξονες της εξωτερικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους
-
Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με Καρούζο, Έδραση - Ψαλλίδας, βιομηχανικά ακίνητα και ξενοδοχεία
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια
-
Η Ελλάδα στο top 10 των προορισμών που θέλουν να επισκεφτούν οι Ευρωπαίοι το χειμώνα
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού"
-
Νέα ρεκόρ στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Στο ιστορικό υψηλό των 5,7 δισ. ευρώ εκτιμώνται τα μερίσματα των εισηγμένων
-
Ξεκινά ο οδικός άξονας "Ιωάννινα – Κακαβιά"
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ (39)
-
Στις 3 η συνέντευξη του Α. Σαμαρά στον Αντέννα: "Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα (16)
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες (15)
-
Ορθάνοιχτο ενδεχόμενο για νέο κόμμα από Α. Σαμαρά - "Η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί και πλέον δεν αρέσει" (14)
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού" (14)
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής (11)
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια (11)
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους (9)
-
Ο Λαβρόφ δηλώνει έτοιμος να συναντήσει τον Ρούμπιο - Οι ΗΠΑ εξετάζουν πρόταση Πούτιν για έλεγχο των πυρηνικών όπλων (5)
-
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά - Ιερέας και γνωστό μοντέλο ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ