Συνεχης ενημερωση
H Altec ABEE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 31/7/2009 με τις με αριθμούς πρωτοκ. ΕΜ 20876/31-7-2009 και ΕΜ 20877/31-7-2009 αποφάσεις του Νομάρχη Αθηνών εγκρίθηκε η εισφορά του κλάδου ανάπτυξης λογισμικού και συστημάτων E.R.P. (Software) και του κλάδου ολοκληρωμένων λύσεων (Ιntegration) στις 100% θυγατρικές της εταιρείες "ALTEC SOFTWARE" και "ALTEC INTEGRATION" αντίστοιχα.
Ο εν λόγω μετασχηματισμός αποτελεί μέρος της στρατηγικής του Ομίλου για επικέντρωση στους τομείς της ανάπτυξης λογισμικού και των εφαρμογών ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, στους οποίους κατέχει ηγετική θέση αποσκοπώντας στην ενίσχυση και ανάδειξη των διακριτών επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.
Τέλος, σύμφωνα με την από 23/6/2009 οριστική συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας και των πιστωτριών τραπεζών, με τον τρόπο αυτό θα ολοκληρωθεί η καθολική αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας περιλαμβάνοντας την μεταφορά του δανεισμού της στις ως άνω δραστηριότητες "software" και "integration".
-
16:40 Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων
-
16:30 Τραμπ κατά BBC: Αγωγή-μαμούθ 10 δισ. δολαρίων
-
16:28 Κ. Χατζηδάκης: Το "κενό χρηματοδότησης" που παρουσιάζουν κάποιοι για την μετά το Ταμείο Ανάκαμψης περίοδο δεν ισχύει
-
16:06 Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
16:01 Visa: 20% περισσότεροι Έλληνες ταξίδεψαν στο εξωτερικό το εννεάμηνο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2025
-
15:56 Υστέρηση στις μεταρρυθμίσεις της Έκθεσης Πισσαρίδη για το κράτος και τον ανταγωνισμό
-
15:47 ΗΠΑ: Σημαντική άνοδος της ανεργίας στο 4,6% τον Νοέμβριο
-
15:44 Ζελένσκι: Τα δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία είναι καίριας σημασίας για την Ουκρανία
-
15:40 Προϋπολογισμός 2026- Δ. Νατσιός: Η ερήμωση της υπαίθρου συνιστά εθνική απειλή
-
15:35 Δίκη Χρυσής Αυγής: "Η δολοφονία Φύσσα ήταν εκτέλεση, επιτέλεση ενός έργου"
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (80)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (42)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (25)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (14)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (13)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ