Συνεχης ενημερωση
Η "AS ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η/Υ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΕ" ανακοινώνει , σύμφωνα με τίς διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 του ν.3340/2005 και του άρθρου 2 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 3/347/12.7.2005, οτι τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρείας και της κατά 100% θυγατρικής της ΚΟΣΜΟΚΙΝΤ- ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ (η απορροφούμενη) κατά τη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου 2009 έλαβαν απόφαση για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών με απορρόφηση της δεύτερης απο τη πρώτη με εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 78 και των λοιπών σχετικών διατάξεων του ν.2190/20 , καθώς και με τίς διατάξεις του ν.2166/1993.
Η απόφαση αυτή ελήφθη με γνώμονα τη μείωση του κόστους λειτουργίας και διοικητικής παρακολούθησης της θυγατρικής που δεν προσδίδει οικονομικά πλεονεκτήματα και ως εκ τούτου η συγχώνευση με απορρόφηση της ΚΟΣΜΟΚΙΝΤ απο την εταιρεία θα αποβεί συμφέρουσα , αφού με το τρόπο αυτό θα επέλθει βελτιστοποίηση και μείωση κόστους λειτουργίας και θα καταστεί ορθολογικότερος και ευχερέστερος ο κεντρικός συντονισμός των εταιρικών υποθέσεων.
Ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού ορίσθηκε η 30η Ιουνίου 2009. Η πραγματοποίηση της συγχώνευσης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτος με την λήψη όλων των απαραιτήτων εταιρικών αποφάσεων ( κατάρτιση Σεχδίου Σύμβασης Συγχώνευσης , αποφάσεις αρμοδίων εταιρικών οργάνων ) , τήρησης νομίμων διατυπώσεων και λήψης των σχετικών εγκρίσεων όπως ο νόμος ορίζει.
-
00:08 Ελλάδα & ΗΠΑ σε μια νέα εποχή στρατηγικής οικονομικής ασφάλειας και τεχνολογικής συνεργασίας
-
00:07 Η τράπεζα με το μικρότερο NPE στην Ευρωζώνη και τη μεγαλύτερη απόδοση προς τους μετόχους
-
00:06 Ο θυμωμένος Αντώνης Σαμαράς
-
00:05 AI στο HR: Η νέα εξίσωση παραγωγικότητας και εμπιστοσύνης
-
00:05 Κρατικές ενισχύσεις: Ο Έλληνας επιχειρηματίας και η προβληματικότητα (της προβληματικότητας)
-
00:04 Το Νόμπελ Οικονομίας και η Νότια Κορέα δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση
-
00:03 Το στίγμα του Θηρίου
-
00:02 Το κράτος χρωστάει σε ιδιώτες €4 δισ. Ε, και;
-
00:01 Μπάµπης Κωστούλας: Από την Αγία Άννα Βόλου στην Premier League
-
00:01 Μπορεί ο Τραμπ να λύσει το Κυπριακό;
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Πώς μια επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο ανατινάζει τις σχέσεις ΕΕ - Κίνας
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Πλειστηριασμοί: Νέο σφυρί για τις εγκαταστάσεις της MLS Πληροφορική – Η άνοδος και η πτώση
-
"Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα" ο Ορμπάν υπό τον φόβο εκλογικής ήττας - Αυξάνει το έλλειμμα, φορολογεί τις τράπεζες
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (155)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (57)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (35)
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος (34)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (13)
-
COVID: Σαφέστερη εικόνα των μακροχρόνιων επιπτώσεων (11)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (10)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (8)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (7)
-
Ν. Καραχάλιος για κόμμα Καρυστιανού: "Ήταν έτοιμο, θα κάναμε ανακοινώσεις στις 24 Ιουλίου στα Χανιά" (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ