Συνεχης ενημερωση
Με την από 26.04.2006 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας αυξήθηκε το μετοχικό της κεφάλαιο κατά το ποσό των Ευρώ 4.800.000, με κεφαλαιοποίηση των εξής αποθεματικών:
α) μέρους του συνόλου των ΄αφορολόγητων αποθεματικών εντάξεων στον νόμο Ν.2601/1998΄ ποσού Ευρώ 2.129.400,35,
β) μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο ποσού Ευρώ 2.665.013,17 και γ) του συνόλου του αποθεματικού ΄Διαφορές από αναπροσαρμογή αξίας παγίων περιουσιακών στοιχείων Ν.2065/1992΄, ποσού Ευρώ 5.586,48, με συνακόλουθη έκδοση 9.600.000 νέων μετοχών της εταιρείας, ονομαστικής αξίας 0,50 Ευρώ εκάστης.
Οι ως άνω 9.600.000 (εννέα εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες) νέες μετοχές πρόκειται να διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους της Εταιρείας σε αναλογία δύο(2) νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε μία (1) παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή. Μετά την ως άνω εταιρική μεταβολή, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε Ευρώ επτά εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες (7.200.000) και διαιρείται σε δεκατέσσερα εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες (14.400.000) κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας Ευρώ 0,50 η κάθε μία. Η Εταιρία αποφάσισε την κεφαλαιοποίηση των ως άνω αποθεματικών ποσού Ευρώ 4.800.000 με την διανομή 2 δωρεάν μετοχών για κάθε μια υφιστάμενη μετοχή με κύριο σκοπό την βελτίωση της εμπορευσιμότητας της μετοχής της και αφετέρου προκειμένου να καλύψει την ιδία συμμετοχή της σε επενδυτικά σχέδια τόσο στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου 3299/2004 όσο και στα πλαίσια προγραμμάτων ενισχύσεων ανταγωνιστικότητας επιχειρήσεων. Με την απο 09.05.2006 απόφαση του ΔΣ της εταιρείας πιστοποιήθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ποσού Ευρώ 4.800.000. Την 12 Μαϊου 2006 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών η με αριθμό Κ2-6836/12.5.2006 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας σύμφωνα με την από 26.04.2006 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας. Δικαιούχοι των νέων δωρεάν μετοχών θα είναι οι μέτοχοι της 3ης εργάσιμης ημέρας μετά την έγκριση της ως άνω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (Α.Μ.Κ.) από το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και η αποκοπή του δικαιώματος θα γίνει την επομένη (τέταρτη ημέρα). Η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών θα γίνει την 5η εργάσιμη ημέρα που ακολουθεί της ημέρας αποκοπής του δικαιώματος αφού προηγηθεί η καταχώρηση αυτών στις μερίδες των μετόχων στο ΣΑΤ. Οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-6726200, υπεύθυνος κος. Φραγκούλης Ευστράτιος).
-
16:32 Νέα παρέμβαση Τραμπ για τα επιτόκια της Fed - "Απόλυτη καταστροφή ο Πάουελ"
-
16:29 Jefferies: Πρωταθλήτριες οι ελληνικές τράπεζες στην πιστωτική επέκταση στην Ευρώπη – Γιατί θα διατηρήσουν το "χρυσό μετάλλιο" για πολλά χρόνια
-
16:25 Λίστα Forbes 400: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Αμερικανοί το 2025
-
16:22 Βρετανία: Θα εξετάσει την ενίσχυση της αεράμυνας του ΝΑΤΟ πάνω από την Πολωνία
-
16:21 ΗΠΑ: Απροσδόκητη πτώση στις τιμές παραγωγού τον Αύγουστο
-
15:59 Υπ. Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας: 11 + 1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νόμο Κοινωνικής Αντιπαροχής
-
15:56 Ουγγαρία και Σλοβακία καταδίκασαν την παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας
-
15:47 Ρούτε: "Επικίνδυνη η συμπεριφορά" της Ρωσίας - Η Συμμαχία ανταποκρίθηκε "πολύ αποτελεσματικά"
-
15:37 Guardian: Η Ρωσία μετατρέπει απαχθέντα ουκρανόπουλα σε γενίτσαρους
-
15:33 Στο εργοτάξιο του εμπορικού προορισμού Riviera Galleria στο Ελληνικό ο Kengo Kuma
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (132)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (37)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (34)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (21)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (15)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)
-
Λιθουανία: Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η εισβολή ρωσικών drones στην Πολωνία ήταν σκόπιμη (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
