Συνεχης ενημερωση
Η Τεχνική Ολυμπιακή γνωστοποιεί, ότι η διεθνούς κύρους επενδυτική εταιρεία Citigroup, σε έκθεσή της που δημοσιεύτηκε στις 9 Μαΐου 2006, για την εισηγμένη στο NYSE αμερικανική, θυγατρική εταιρεία της Τεχνικής Ολυμπιακής, Technical Olympic USA (TOUSA), σχετικά με τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αυτής, που ήταν 0,89$ ανά μετοχή και 0,82$ του μέσου όρου της αγοράς, έναντι των 0,45$ που είχαν προβλεφθεί από την Citigroup, αναφέρει ότι αυτά επέφεραν την αναθεώρηση των προβλέψεών της επί των αποτελεσμάτων της TOUSA για τα έτη 2006, 2007, και 2008, καθώς και για τον πολλαπλασιαστή κερδών ανά μετοχή (P/E) αυτής, στα 7,5, από 6,5, που αυτός ήταν πριν τα ανωτέρω αποτελέσματα.
Στην ίδια έκθεση αναφέρεται επίσης, ότι το περιθώριο μικτού κέρδους της TOUSA επί των εσόδων της, κυμάνθηκε στο 25,1%, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 340 μονάδες βάσης. Οι αναλυτές της παραπάνω επενδυτικής εταιρείας θεωρούν ως ενθαρρυντικό γεγονός την αύξηση της τιμολόγησης της TOUSA επί της μέσης τιμής των κατοικιών για τις νέες παραγγελίες στις 332.000$, των πωλήσεων στις 313.000$ και των ανεκτέλεστων παραγγελιών στις 339.000$, αποτελέσματα τα οποία υπερέβησαν τις προβλέψεις τους κατά 8%, 3% και 2% αντιστοίχως, καθώς και το σημαντικότατο στοιχείο της επιβεβαίωσης από τη μεριά της εταιρείας TOUSA, δηλαδή της επίτευξης κερδών ανά μετοχή στα $4,52 (EPS) και συνολικών καθαρών κερδών 285 εκατ. δολαρίων το 2006, ήτοι αύξηση κατά 31% έναντι αυτών του 2005. Οι αναλυτές της Citigroup είναι αισιόδοξοι για την πορεία της Technical Olympic USA, διατηρώντας τη σύσταση σε αγορά 1 κερδοσκοπική BUY 1 Speculative και αναβαθμίζοντας παράλληλα την τιμή στόχο στα 31 δολάρια USD ανά μετοχή.
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
08/09 Νέο ρεκόρ ο Nasdaq με τις προσδοκίες για μειώσεις των επιτοκίων να κορυφώνονται
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (25)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (21)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
