Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.4 και 5.5 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία "ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε." ανακοινώνει ότι κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της την Δευτέρα 01/06/2009, αποφασίσθηκε η διανομή μερίσματος για την χρήση του 2008, το οποίο ανέρχεται σε 0,089 ευρώ ανά μετοχή.
Μετά την παρακράτηση φόρου 10%, το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανέρχεται σε 0,0801 ευρώ ανά μετοχή.
Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης 2008, είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι της εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Αϋλων Τίτλων κατά την Παρασκευή 17/07/2009 (record date).
Από την Τετάρτη 15/07/2009 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.
Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/07/2009 από την πληρώτρια Τράπεζα "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε." (Τμήμα Θεσμικών και Ιδιοκτησίας, Λεωφ. Συγγρού 142, Καλλιθέα Τ.Κ 176 71), στους δικαιούχους ως ακολούθως :
1. Μέσω των χειριστών των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ., σύμφωνα με την παράγραφο 5.5 του Κανονισμού του Χ.Α. και τα ειδικότερα οριζόμενα στον Κανονισμό Λειτουργίας του Σ.Α.Τ., (αρμόδιος στην Τράπεζα Πειραιώς ο κος Γ.Αλτής τηλ. 210- 32 88 747).
2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, για τους δικαιούχους που έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους.
3. Για όσους εκ των δικαιούχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η καταβολή του μερίσματος μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξή του, μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε." από την Τετάρτη 29/07/2009.
Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω 2 και 3 περιπτώσεις πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή, Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του δικαιούχου έως την 31η Δεκεμβρίου 2010.
Μετά την ημερομηνία αυτή (31 Δεκεμβρίου 2010), κάθε δικαιούχος που δεν εισέπραξε το μέρισμά του, θα μπορεί να το εισπράξει μόνο από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Πλατεία Δημοκρατίας 1, Μέγαρο Εγνατία 546 29) και εντός της προβλεπόμενης από το νόμο πενταετίας.
Οι εξοφλητικές αποδείξεις για την εφορία και τον μέτοχο θα αποσταλούν από την Εκδότρια μετά την 31η Δεκεμβρίου 2009.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας ( κο Φιλοκτήμων Βακάλη τηλ. 23410-79300).
-
00:08 Wall Street: Τεχνητή νοημοσύνη και ξερό ψωμί
-
00:07 Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
00:06 Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
00:05 Πικρή επέτειος για τον Τραμπ η εκλογή Μαμντάνι
-
00:05 Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
00:04 "Το Σπίτι μου, 3". Πώς θα μπορούσε να πετύχει, όταν τα πρώτα 2 απέτυχαν;
-
00:03 Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
00:02 Μονόδρομος το φορολογικό. Το αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση;
-
00:01 Butler: Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τον κλάδο της εστίασης
-
00:01 Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (56)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (25)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (15)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (6)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ