Συνεχης ενημερωση
Ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών της ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε., που συνήλθε στα γραφεία της Εταιρίας στην Ανθούσα την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009, στην οποία παρέστησαν 7 μέτοχοι κατέχοντες 49.916.401 μετοχές επί συνόλου 71.279.106 κοινών μετοχών εκπροσωπούντες ποσοστό 70,03% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου σε κοινές μετοχές και επομένως η Γενική Συνέλευση αυτή συνεδρίασε έγκυρα σε απαρτία επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Η Γενική Συνέλευση:
1.Ενέκρινε ομόφωνα επί των παριστάμενων δικαιωμάτων ψήφου την ετήσια οικονομική έκθεση, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, για την χρήση από 01/01/2008 έως 31/12/2008, ύστερα από προηγούμενη ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. και των νομίμων ελεγκτών επ΄ αυτών.
2.Ενέκρινε ομόφωνα την διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσης από 01/01/2008 έως 31/12/2008 και την πρόταση του Δ.Σ. περί μη διανομής μερίσματος.
3.Ενέκρινε ομόφωνα την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των νομίμων ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την χρήση 01/01/2008 - 31/12/2008.
4.Ενέκρινε ομόφωνα την έγκριση αμοιβών και εξόδων παράστασης των μελών του Δ.Σ. για την χρήση από 01/01/2008 έως 31/12/2008, συνολικού ύψους ευρώ 63.259,10 και προενέκρινε την καταβολή αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2009 (01/01/2009 ? 31/12/2009) μέχρι του ποσού των ευρώ πενήντα χιλιάδων (50.000) ανά μήνα για το σύνολο των μελών του Δ.Σ.
5.Ενέκρινε ομόφωνα για τον έλεγχο της εταιρικής χρήσης 2009 την ελεγκτική εταιρία με την επωνυμία GRANT THORNTON Α.Ε. και ειδικότερα ως Τακτικό Ορκωτό Ελεγκτή τον κ. Δεληγιάννη Γεώργιο (Αρ. Μητρώου ΣΟΕΛ 15791) και ως αναπληρωματικό τον κ. Παύλο Στελλάκη (Αρ. Μητρώου ΣΟΕΛ 24941).
6.Ενέκρινε ομόφωνα την αντικατάσταση του μέλους του Δ.Σ. κ. Μαυροπάνου Σωτήριου από τον κ. Παπούλη Δημήτριο.
7.Ενέκρινε ομόφωνα την εκλογή νέου Δ.Σ. ως ακολούθως:
Σάββας Χατζηιωάννου, Εκτελεστικό Μέλος
Αθανάσιος Χατζηιωάννου, Εκτελεστικό Μέλος
Δημήτριος Παπούλης, Εκτελεστικό Μέλος
Εμμανουήλ Βλασερός, Mη Εκτελεστικό Μέλος
Δουλαβέρης Νικόλαος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
Βασίλειος Τσίγκανος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
Η θητεία του ανωτέρω Δ.Σ. είναι τριετής και λήγει την 30/06/2012.
8.Ενέκρινε ομόφωνα την σύσταση Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008, ως ακολούθως:
Δουλαβέρης Νικόλαος, Πρόεδρος
Εμμανουήλ Βλασερός, Μέλος
Βασίλειος Τσίγκανος, Μέλος
9.Ενέκρινε ομόφωνα την κατάργηση των προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας και την μετατροπή τους σε κοινές και εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.
10.Λοιπά θέματα - αποφάσεις - ανακοινώσεις. Η Διοίκηση της Εταιρίας αναφέρθηκε εν συντομία στο ιστορικό και στην δραστηριότητα της Εταιρίας καθώς και στις προοπτικές της τρέχουσας χρήσης.
-
09:06 Το... μανιφέστο Τσίπρα από την Πάτρα την ώρα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός
-
09:05 doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
08:51 Πρωθυπουργός Αυστραλίας για το αντισημιτικό μακελειό στο Σίδνεϊ: Κίνητρο μοιάζει να ήταν "η ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους"
-
08:50 Μεξικό: Δέκα νεκροί στη συντριβή μικρού επιβατικού αεροσκάφους
-
08:46 Εκτός λειτουργίας τμήμα στη Γραμμή 3 του Μετρό – Ουρές από κόσμο
-
08:42 Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό
-
08:40 Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
08:34 ΥΠΕΘΟ - ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 25/2/2026 για τις δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
-
08:32 Πιέσεις στην Ασία, με το βλέμμα σε αποτιμήσεις AI, μάκρο ΗΠΑ και Bank of Japan
-
08:25 Γαλλία: Δύο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν;
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Μεγάλη άνοδος στο μισθολογικό κόστος - Πτώση στις κενές θέσεις εργασίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (14)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (5)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (3)
-
Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό (1)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (1)
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ