Συνεχης ενημερωση
H εταιρεία ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στα ποσοστά κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ότι:
«Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας μας, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα αυξηθεί κατά ανώτατο ποσό 39.999.750 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση, σε τιμή υπέρ το άρτιον, 133.332.500 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, εκάστης ονομαστικής αξίας ευρώ 0,30. Σε περίπτωση πλήρους κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου οι νέοι μέτοχοι θα αποκτήσουν ποσοστό 57% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ. για τον καθορισμό της τιμής διάθεσης της μετοχής εντός, πάντως, εύρους τιμής διάθεσης έκαστης μετοχής από ευρώ 0,33 έως ευρώ 0,36, καθώς και για τη διάθεση των νέων μετοχών που θα προκύψουν μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε πιστωτές της Εταιρείας και κυρίως στις πιστώτριες τράπεζες με τις οποίες υπογράφηκε η από 23/6/2009 συμφωνία συνεργασίας, ήτοι την Αγροτική Τράπεζα, Γενική Τράπεζα, Efg Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Τράπεζα Αττικής, Τράπεζα Κύπρου και Τράπεζα Πειραιώς.
Τα ακριβή ποσοστά συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας του κυρίου μετόχου της εταιρείας κ. Αθανάσιου Αθανασούλη και των πιστωτριών τραπεζών θα οριστικοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των αποσχίσεων των κλάδων software & integration με βάση τη τιμή διάθεσης που θα ορίσει το Δ.Σ. και το ποσοστό κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
Με βάση την υφιστάμενη συμφωνία μεταξύ Altec, κ. Αθ. Αθανασούλη και Πιστωτριών Τραπεζών το ποσοστό συμμετοχής των Πιστωτριών Τραπεζών στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μετά την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εκτιμάται να διαμορφωθεί σε ποσοστό 50%-52% ενώ το αντίστοιχο ποσοστό του κυρίου Αθανασούλη σε περίπου 18%.
Σε κάθε περίπτωση, με την οριστικοποίηση της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών από το Δ.Σ. της Εταιρείας και την ολοκλήρωση της κάλυψης της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου η εταιρεία θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις.
-
19:21 Alpha Τrust Ανδρομέδα: Στα 3,78 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο - Διανομή πρόσθετου μερίσματος €0,25/μετοχή
-
19:19 Το Βερολίνο καταδικάζει την ισραηλινή επίθεση στο Κατάρ - Επιφυλάξεις για τις κυρώσεις που εισηγείται η Κομισιόν
-
19:14 ElvalHalcor: Στα 70,9 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο α' εξάμηνο
-
19:13 Με ανάμεικτα πρόσημα και υποτονική διάθεση έκλεισαν οι ευρωαγορές
-
18:58 Π. Μαρινάκης: Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να επιμερίσουν τα βάρη για την ηλεκτρική διασύνδεση
-
18:53 ΕΧΑΕ: Στο 6,75% η συμμετοχή της Praude Asset Management - Με 1,58% η Jefferies International
-
18:51 Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
-
18:44 Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου - 15 συλλήψεις
-
18:36 Μυτιληναίος: Το 1 δισ. EBITDA είναι πλέον baseline – Οι νέοι στόχοι και η επόμενη μέρα της Metlen
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (162)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (8)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
