Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται από την εταιρεία "ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Ανώνυμος Τεχνική Εμποροβιομηχανική Ναυτιλιακή Εταιρεία" (ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.) ότι κατά την 51η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων η οποία έλαβε χώρα στις 25/06/2009 και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας στην Ελευσίνα, Κοκκινόπυργος Καλιμπάκι, παρευρέθηκαν 16 μέτοχοι, κάτοχοι Κοινών ονομαστικών μετοχών, με σύνολο ψήφων 4.756.069 επί συνόλου 9.096.354 κοινών ονομαστικών μετοχών, που εκπροσωπούσαν το 52,28% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Η Γενική Συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία, απεφάσισε έγκυρα και υπερψηφίστηκαν ομόφωνα όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Ειδικότερα, ελήφθησαν ομόφωνα και παμψηφεί οι κατωτέρω αποφάσεις :
1ον Ενεκρίθησαν ομόφωνα οι Οικονομικές Καταστάσεις, της εταιρείας και του ομίλου, της χρήσης που έληξε την 31/12/2008, ύστερα από ακρόαση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή- Λογιστή επ΄ αυτών.
2ον Ενεκρίθησαν ομόφωνα οι πράξεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2008.
3ον Απηλλάγησαν ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. και η Ορκωτός Ελεγκτής-Λογιστής από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2008.
4ον Εξελέγησαν ομόφωνα ένας Τακτικός (Φλώρου Ιωάννα, Α.Μ. ΣΟΕΛ 15061) και ένας Αναπληρωματικός (Πέρρος Ιωάννης, Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 11951 Ορκωτός Ελεγκτής-Λογιστής για τον έλεγχο της χρήσης 2009, μέλη της εταιρείας Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές Α.Ε.Ο.Ε. Η εκλογή Ελεγκτικής Εταιρείας έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 άρθρο. 18 του Ν.2231/94 και η αμοιβή εκείνου που θα απασχοληθεί θα καθορισθεί σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Σ.Ο.Ε.Λ.
5ον Επικυρώθηκε η εκλογή των μελών του Δ.Σ. της 15/10/2008 σε αντικατάσταση παραιτηθέντων συμβούλων.
6ον Εξελέγη, σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν.3693/2008, η Επιτροπή Ελέγχου την οποία αποτελούν οι κ.κ. :
Σταμπουλής Νικόλαος
Θεοδωρίδης Νικόλαος
Εφραίμογλού Δημήτριος
7ον Ενεκρίθη ομόφωνα η εκλογή νέου εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα διοικήσει την Εταιρεία μέχρι τη Τακτική Γενική Συνέλευση του 2012 και το οποίο έχει ως εξής :
1. Γεράρδης Γεώργιος
2. Μαδούρος Δημήτριος
3. Παπαδάκης Ευτύχιος
4. Γεράρδη Σοφία
5. Θεοδωρίδης Νικόλαος
6. Γεράρδης Νικόλαος
7. Θεοδωρίδης Γεώργιος
8. Εφραίμογλου Δημήτριος
9. Σταμπουλής Νικόλαος
8ον Ενεκρίθησαν ομόφωνα οι συμβάσεις εργασίας μελών Δ.Σ. και ορίστηκε το πλαίσιο καταβολής αμοιβών στη χρήση 2009.
9ον Μετά από πρόταση του κου Γ. Γεράρδη, ομόφωνα η Γενική Συνέλευση απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου στον κο Ιωάννη Καπράλο.
-
00:07 Το escape room των 2.025 μονάδων και το κλειδί του year-end rally
-
00:06 ChatGPT: Ήρθε το τέλος των καλών τρόπων;
-
00:05 Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ
-
00:04 Τεχνητή νοημοσύνη, ανάπτυξη και προκλήσεις
-
00:03 ΕΛΤΑ: 200 εκατ. χαμένα σε δέκα χρόνια
-
00:02 Η ανυπαρξία αντιπολίτευσης είναι "πρόοδος";
-
00:01 Στυλιανός Γρηγοριάδης: Επαναπροσδιορίζοντας το fast casual dining στην Ελλάδα
-
00:01 Ευρώπη-Τουρκία συμμαχία
-
04/11 AMD: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών οι πωλήσεις του γ' τριμήνου
-
04/11 Βουτιά 2% ο Nasdaq με τον τίτλο της Palantir να κατρακυλά 8% και την Nvidia 4%
-
Απρόσιτα τα καινούρια διαμερίσματα για τους περισσότερους Έλληνες αγοραστές
-
Πώς οι κινέζικοι κολοσσοί Shein και Temu απειλούν τη βιωσιμότητα του ελληνικού εμπορίου
-
Μύθοι και αλήθειες για τα ΕΛΤΑ
-
Επόμενος Οικοδομικός Κανονισμός: 4 προτάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των Ελλήνων
-
Γιατί είναι κακή ιδέα η αυστηροποίηση των εξετάσεων των δικηγόρων
-
Απειλές Τραμπ για τη χρηματοδότηση της Νέας Υόρκης αν εκλεγεί δήμαρχος ο Μαμντάνι των Δημοκρατικών
-
Ανατροπές στον FTSE: Οι προσθήκες/διαγραφές και ποιοι μένουν "στην ουρά"
-
Χρηματιστήριο: Επιχείρηση άμυνας στις 2.000 μονάδες κόντρα σε εισαγόμενες πιέσεις
-
Ο Jeff Bezos πλουσιότερος κατά 10 δισ. δολάρια μετά τη συμφωνία Amazon - OpenAI
-
Κομισιόν: Η Ουκρανία έτοιμη να προχωρήσει προς την ένταξή της στην ΕΕ - "Αστερίσκος" για τη διαφθορά
-
Απρόσιτα τα καινούρια διαμερίσματα για τους περισσότερους Έλληνες αγοραστές (84)
-
Παραιτήθηκε ο CEO των ΕΛΤΑ Γρ. Σκλήκας με σαφείς προειδοποιήσεις: "Αν δεν εξυγιανθούν τα ΕΛΤΑ κινδυνεύει η μισθοδοσία των υπαλλήλων" (82)
-
Το αμφιλεγόμενο θέμα των "ευρωπαϊκών" επιδοτήσεων (50)
-
Μύθοι και αλήθειες για τα ΕΛΤΑ (39)
-
Έκρηξη σε πετροχημική μονάδα στη Μπασκορτάσταν της Ρωσίας (27)
-
"Μπαρούτι" η Κ.Ο. της ΝΔ για τα ΕΛΤΑ - Όλο το παρασκήνιο της μαζικής επίθεσης για το σχέδιο αναδιάρθρωσης και το κλείσιμο καταστημάτων (26)
-
Γιατί είναι κακή ιδέα η αυστηροποίηση των εξετάσεων των δικηγόρων (15)
-
Επόμενος Οικοδομικός Κανονισμός: 4 προτάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των Ελλήνων (12)
-
Π. Μαρινάκης: Άλλο πράγμα η παραίτηση Σκλήκα και άλλο η μεταρρύθμιση των ΕΛΤΑ - Η απόφαση έχει ληφθεί και θα εφαρμοστεί (9)
-
Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ