Συνεχης ενημερωση
Την 22/06/2009 ώρα 12η μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στην ΒΙ.ΠΕ Σερρών συνεκλήθη και συνεδρίασε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας με την Επωνυμία «ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ" και τον διακριτικό τίτλο «ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ."Συγκεκριμένα παραστάθηκαν 4 Mέτοχοι), κάτοχοι συνολικά 26.802.440 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, εκπροσωπούντες ποσοστό 77.196 % (ποσοστό απαρτίας) του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου αυτής. Σύμφωνα με τα άρθρα 278 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Εταιρία ενημερώνει, ότι κατά τη ως άνω Γενική Συνέλευση των μετόχων της, συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις, σχετικά με τα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 77,196%, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.802.440 συνολικά, μετοχών της Εταιρίας, αποφάσισαν ομόφωνα, την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (Εταιρίας και ενοποιημένων), καθώς και της εκθέσεως διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκθεσης ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή λογιστή επ΄ αυτών. Σχετικά με το τελικώς διαμορφωθέν αποτέλεσμα της χρήσης 2008, αποφασίσθηκε η μη διανομή μερίσματος και ο σχηματισμός μόνο του νόμιμου τακτικού αποθεματικού.
2. Μετά την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (Εταιρίας και ενοποιημένων), οι παριστάμενοι μέτοχοι με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 77,196 % και κατόπιν ειδικής ψηφοφορίας, δι ονομαστικής κλήσεως ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.802.440 συνολικά μετοχών, απήλλαξαν ομόφωνα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ορκωτούς ελεγκτές της Εταιρίας από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης 1.1.2008 έως 31.12.2008.
3. Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 77.196 %, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.802.440 συνολικά, μετοχών της Εταιρίας, αποφάσισαν να ανατεθεί ο έλεγχος της τρέχουσας χρήσης 2009 στην ελεγκτική εταιρεία Σ.Ο.Λ. Α.Ε και στον κ. Αθανάσιο Δ Τσάκλη (ΑΜ ΣΟΕΛ 14951) ως τακτικό ελεγκτή και τον κο Δημητρίου Χ.Κουσινόβαλη (ΑΜ13591) ως αναπληρωματικό. Περαιτέρω εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. όπως καθορίσει την αμοιβή των ορισθέντων Ελεγκτών. Επί πλέον οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 77.196 %, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.802.440 συνολικά, μετοχών της Εταιρίας, όρισαν ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου του Ν.3698/2008 τους Γρηγόριο Ζαρωτιάδη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., Ιωάννη Πελίδη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και Αθανάσιο Καλαφάτη μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ.
4. Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 77.196.%, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.802.440 συνολικά, μετοχών της Εταιρίας, ενέκριναν ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 2190/1920, τις αμοιβές, παροχές και αποζημιώσεις παραστάσεων, που χορηγήθηκαν προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από 1.1.2008 έως 31.12.2008.
5. Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 77.196 %, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.802.440 συνολικά, μετοχών της Εταιρίας, ενέκριναν ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 2190/1920, τις προϋπολογιζόμενες αμοιβές, παροχές και αποζημιώσεις παραστάσεων, που θα χορηγηθούν προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από 1.1.2009 έως 31.12.2009. Επίσης αποφασίσθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης, ο καθορισμός της αποζημιώσεως των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2009 για τον χρόνο που διαθέτουν στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και την εν γένει εκπλήρωση των καθηκόντων τους και εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των ανωτέρω.
6. Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 77.196 %, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.802.440 συνολικά μετοχών της Εταιρίας, ενέκριναν ομόφωνα καταρτισθείσα σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών συνολικής μικτής δαπάνης 35.000 ευρώ, κατ? εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 23α του ΚΝ. 2190/1920, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει.
7. Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 77.196 %, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.802.440 συνολικά, μετοχών της Εταιρίας, προχώρησαν ομόφωνα στην έγκριση αγοράς 5.860 ονομαστικών μετοχών της θυγατρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΚΑΛΟΥΠΙΑ- ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία" και τον διακριτικό τίτλο «ΚΕΜ ΑΒΕΕ", εδρευούσας στο Δήμο Λευκώνα Ν. Σερρών. (ΒΙ.ΠΕ. Σερρών) με ανώτατη τιμή μέχρι 60 ευρώ ανά μετοχή.
-
15:56 Ουγγαρία και Σλοβακία καταδίκασαν την παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας
-
15:47 Ρούτε: "Επικίνδυνη η συμπεριφορά" της Ρωσίας - Η Συμμαχία ανταποκρίθηκε "πολύ αποτελεσματικά"
-
15:37 Guardian: Η Ρωσία μετατρέπει απαχθέντα ουκρανόπουλα σε γενίτσαρους
-
15:33 Στο εργοτάξιο του εμπορικού προορισμού Riviera Galleria στο Ελληνικό ο Kengo Kuma
-
15:23 Bloomberg: Το Ισραήλ θεωρεί ότι μόνο μέσω κλιμάκωσης ενάντια στη Χαμάς θα επέλθει ειρήνη
-
15:15 ΥΠΑΜ Ρωσίας: Δεν είχαν προγραμματιστεί επιθέσεις σε στόχους στην Πολωνία - Έτοιμος για συζητήσεις με το πολωνικό υπ. Άμυνας
-
15:06 IAEA: Η συμφωνία με το Ιράν περιλαμβάνει "όλες τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές"
-
14:56 Ισραελ Κατς: Οι εχθροί του Ισραήλ δεν έχουν "πουθενά να κρυφτούν"
-
14:51 Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι"
-
14:49 Η Γερμανία υποστηρίζει την Πολωνία στην επίκληση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα λέει ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα λέει ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (122)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (36)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (34)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (17)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (14)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)
-
Λιθουανία: Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η εισβολή ρωσικών drones στην Πολωνία ήταν σκόπιμη (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
