Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το Αρθρο 4 παρ. 1 στοιχείο ε της Απόφασης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 5/204/14.11.2000 σας γνωστοποιούμε ότι έχει προκύψει αλλαγή στη σύνθεση του Δ.Σ. της Εταιρίας μας. Παραθέτουμε το νέο Δ.Σ. της Εταιρίας (με τη μορφή ΄Όνομα, Τίτλος΄). Ή Σύμφωνα με το Αρθρο 4 παρ. 1 στοιχείο ε της Απόφασης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 5/204/14.11.2000 σας γνωστοποιούμε ότι έχει προκύψει αλλαγή στη σύνθεση στη σύνθεση της Διοίκησης της Εταιρίας μας. Παραθέτουμε πίνακα με το πλήρες οργανόγραμμα της εταιρίας έως το επίπεδο του Προϊσταμένου Τμήματος (με τη μορφή ΄Όνομα, Τίτλος΄).
Η ΙΑΣΩ Α.Ε. ανακοινώνει τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, το οποίο εξελέγη από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας την 19η Ιουνίου 2009 για μία τριετία.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας έχει ως εξής:
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Πρόεδρος Δ.Σ. Σταματίου Γεώργιος
Αντιπρόεδρος Α΄ Ζουρντός Σαράντος
Αντιπρόεδρος Β΄ Δουλγεράκης Εμμανουήλ
Διευθύνων Σύμβουλος Πετρόπουλος Παρασκευάς
Διευθύνων Σύμβουλος Πλεύρης Εμμανουήλ
Διευθύνων Σύμβουλος Μπουλινάκης Γεώργιος
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Μέλη Θεοφανάκης Παναγιώτης
Μαμάς Λεωνίδας
Χανδακάς Στέφανος
Στρατάκης Νικόλαος
Καρακαλπάκης Λεωνίδας
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΛΗ
Δημητρουλέας Σπυρίδων
Μποτωνάκης Γεώργιος
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι Υπεύθυνος Εταιρικών Ανακοινώσεων στη θέση του κ. Λάμπρου Μήτρου, ορίσθηκε ο Αντιπρόεδρος Β΄ της Εταιρίας κ. Εμμανουήλ Δουλγεράκης.
-
22:21 Ο Τραμπ ζητεί από την Ουκρανία να "κινηθεί γρήγορα" πριν η Ρωσία "αλλάξει γνώμη" για τη συμφωνία ειρήνευσης
-
21:36 Ο Νετανιάχου πανηγυρίζει για τις κυρώσεις Τραμπ κατά δικαστών του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
-
21:29 ΗΠΑ: Το Κέντρο Κένεντι μετονομάστηκε σε "Τραμπ-Κένεντι"
-
21:14 Πώς δρούσε το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη - Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες
-
21:11 Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 27% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου - Απώλειες λόγω "μπλόκων"
-
21:08 Ν/σ για μεταφορά ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ – Κ. Τσιάρας: "Η αντιπολίτευση καταγγέλλει τις παθογένειες, αλλά αρνείται τη λύση"
-
21:00 ΑΑΔΕ: Yπογραφή συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας για τους "Πράσινους Διαδρόμους"
-
20:59 Κέρδη στις ευρωαγορές μετά τις αποφάσεις των Κεντρικών Τραπεζών
-
20:57 Η Λευκορωσία κοντά σε μεγάλη συμφωνία για αποκατάσταση σχέσεων με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Λουκασένκο
-
20:52 Φινλανδία: Το ακροδεξιό κόμμα Finns Party επέπληξε δύο βουλευτές του για ρατσιστικό σκάνδαλο
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Milliyet: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ετοιμάζουν 2.500 στρατιώτες εναντίον της Τουρκίας
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Κ. Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Στο σχέδιο δεν προβλέπεται κλείσιμο, προβλέπεται μετασχηματισμός καταστημάτων
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία
-
Ν. Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η πρόταση της Κομισιόν για μείωση των κονδυλίων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (85)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (29)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (19)
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία (16)
-
Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος (14)
-
Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες - Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες την Παρασκευή, ανοίγουν τα διόδια το ΣΚ - Τι θα γίνει τα Χριστούγεννα (13)
-
ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι σε σχέση με τις γεννήσεις το 2024 (13)
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο (11)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (11)
-
Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Μόνο θέμα πλέον η χρήση των ρωσικών assets - Δύο λύσεις στο τραπέζι για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ