Συνεχης ενημερωση
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που πραγματοποιήθηκε την 18.06.2009 στην Μυτιλήνη, εμφανίσθηκαν κατά την έναρξη 19 μέτοχοι αυτοπροσώπως ή με αντιπροσώπευση εμπροθέσμως καταθέσαντες που εκπροσωπούσαν 20,46 % του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ήτοι 29.052.558 μετοχές και άρα υπήρχε η από τον Νόμο απαιτούμενη απαρτία για την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως.
Κατά την ψηφοφορία βρέθηκαν στην κάλπη 37 ψηφοδέλτια που αντιστοιχούν σε 37.657.654 ψήφους. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα εξής:
1. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας, οι Εκθέσεις του Δ.Σ και των Ορκωτών Ελεγκτών με ψήφους υπέρ 29.689.674.
2. Εγκρίθηκε με 29.611.778 ψήφους η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και της διαχείρισης της χρήσης 2008. Σημειώνουμε ότι από την ψηφοφορία για το θέμα 2 απείχαν 11 μέτοχοι εκπροσωπούντες 76.501 ψήφους σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ.2 του κν 2190/1920.
3. Εγκρίθηκαν οι αμοιβές και αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά το έτος 2008 και οι αποζημιώσεις μελών του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση με ψήφους υπέρ 29.684.594.
4. Ανατέθηκε με ψήφους 29.689.674 στην Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών BDO Πρότυπος Ελληνική Ελεγκτική Α.Ε. η διενέργεια του τακτικού ελέγχου της εταιρείας, για τη χρήση του έτους 2009 και ορίστηκε ως τακτικός ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής ο κος Θεόδωρος Γ. Ζερβός με αρ. μητρώου 17.591 και ως αναπληρωματικός ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής ο κος Ανδρέας Δημ. Τσαμάκης με αριθ. μητρώου 17.101 για την εταιρική χρήση 2009. Ο καθορισμός της αμοιβής τους θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
5. Εγκρίθηκε η εκλογή των κκ. Παναγιώτη Δεληογλάνη, Δημητρίου Παπαγρηγορίου και Ιωάννη Αθανασίου ως μελών ΔΣ σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και οι πράξεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση με ψήφους 29.689.674.
6. Τροποποιήθηκε το άρθρο 14 Ι του καταστατικού της εταιρείας έτσι ώστε το ΔΣ να αποτελείται από (5) έως (7) μέλη με ψήφους 29.689.674.
7. Εξελέγη νέο ΔΣ της εταιρείας αποτελούμενο από τους Ιωάννη Σηφάκη, Απόστολο Βεντούρη, Ευάγγελο Μαυρουδή, Θεοδώρα Ρήγα, Δημήτριο Παπαγρηγορίου, Ιωάννη Ζούρο και Μιχαήλ Κουντσούρο.
8. Τροποποιήθηκε το άρθρο 15 Ι του καταστατικού της εταιρείας για την αναπλήρωση ελλειπόντων μελών του ΔΣ με ψήφους 29.646.804.
-
23:44 Η Μελόνι αποσυνδέει το δημοψήφισμα για την επικύρωση της μεταρρύθμισης του δικαστικού συστήματος της Ιταλίας με την τύχη της κυβέρνησής της
-
23:30 Κ. Χατζηδάκης: Αντίπαλός μας η ακρίβεια και όχι η αντιπολίτευση - Ακούμε τι μας λένε οι πολίτες
-
23:22 SambaNova: Η Intel σε συζητήσεις για την εξαγορά της startup που θέλει να ανταγωνιστεί την Nvidia
-
23:16 Πακιστάν-Αφγανιστάν: Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα επαναληφθούν στις 6 Νοεμβρίου
-
23:07 ΗΠΑ: Μεγάλες καθυστερήσεις σε διεθνή αεροδρόμια, λόγω έλλειψης ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
-
22:57 Apple: Στα $27,46 δισ. τα καθαρά κέρδη στο τρίμηνο - Ανεβάζει τον πήχη για το δ' τρίμηνο με οδηγό το iPhone 17
-
22:41 Γαλλία: Συνελήφθησαν έξι άτομα για ένοπλη ληστεία, με χρήση εκρηκτικών, σε εργαστήριο εξευγενισμού χρυσού - Πέντε υπάλληλοι τραυματίστηκαν
-
22:25 H Netflix προχωρά σε split της μετοχής της με αναλογία 10 νέων προς 1 παλαιά
-
22:20 Wall: Κόκκινα ταμπλό με υπογραφή Meta
-
22:18 Amazon: Άνω των προσδοκιών τα αποτελέσματα γ' τριμήνου και οι προβλέψεις για το δ' τρίμηνο - Άλμα 10% για τη μετοχή
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (14)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ