Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας "MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.", σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της, καλεί τους μετόχους της, σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 24 Ιουνίου 2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, 17ης Νοεμβρίου 79, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας για την εταιρική χρήση 1-1-08/31-12-08 και των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. Λήψη απόφασης περί διανομής (ή μη διανομής) των κερδών της χρήσης.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1-1-08/31-12-08.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 1-1-09/31-12-09 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου και προέγκριση νέων αμοιβών των μελών αυτών.
5. Παροχή αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άσκηση κατ΄ επάγγελμα πράξεων υπαγόμενες σε κάποιους από τους εταιρικούς σκοπούς.
6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού "διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με την επιστροφή του ποσού στους μετόχους, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.
7. Επικύρωση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ. μέσω της "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." και να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας (τμήμα επενδυτικών σχέσεων), τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης μετοχών καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.
-
10:03 Copernicus: Ο Αύγουστος του 2025 ήταν ο τρίτος θερμότερος στα χρονικά
-
10:01 ΗΠΑ: Ο Τραμπ καταδικάζει τον φόνο Ουκρανής πρόσφυγα σε τρένο, αποστέλλοντας μήνυμα κατά της εγκληματικότητας
-
10:00 ABN Amro: Η ολλανδική κυβέρνηση μειώνει το μέριδιό της στην τράπεζα
-
09:56 ΣΤΑΣΥ: Προσαγωγή 5 ατόμων - Εντοπίστηκαν από drone του Μετρό
-
09:54 Real Estate Crowdfunding: Η νέα εποχή επενδύσεων στην αγορά ακινήτων
-
09:36 Υπόθεση Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα η φερόμενη επιστολή Τραμπ και το "βιβλίο γενεθλίων"
-
09:26 Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός"
-
09:19 Επιτετραμμένος πρεσβείας ΗΠΑ: "Πραγματικά σημαντικός παίκτης" η Ελλάδα - Χωρίς τον ηγετικό της ρόλο, ο Κάθετος Διάδρομος δεν θα ήταν εφικτός
-
09:13 Ισραήλ: Ο Μπεν Γκβιρ απορρίπτει διαταγή της δικαιοσύνης να τρέφονται καλύτερα οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι - "Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των εχθρών μας" λέει ο Νετανιάχου
-
09:08 Πυρηνικά Ιράν: Συνάντηση Αραγτσί - Γκρόσι στην Αίγυπτο
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (23)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (6)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (5)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (3)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (3)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (3)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (2)
-
Ισραήλ: Ο Μπεν Γκβιρ απορρίπτει διαταγή της δικαιοσύνης να τρέφονται καλύτερα οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι - "Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των εχθρών μας" λέει ο Νετανιάχου (1)
-
Κάλεσμα Σι στην ΕΕ για εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κίνα - "Ολοένα και πιο περίπλοκη η παγκόσμια κατάσταση" (1)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
