Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας "MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.", σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της, καλεί τους μετόχους της, σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 24 Ιουνίου 2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, 17ης Νοεμβρίου 79, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας για την εταιρική χρήση 1-1-08/31-12-08 και των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. Λήψη απόφασης περί διανομής (ή μη διανομής) των κερδών της χρήσης.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1-1-08/31-12-08.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 1-1-09/31-12-09 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου και προέγκριση νέων αμοιβών των μελών αυτών.
5. Παροχή αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άσκηση κατ΄ επάγγελμα πράξεων υπαγόμενες σε κάποιους από τους εταιρικούς σκοπούς.
6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού "διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με την επιστροφή του ποσού στους μετόχους, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.
7. Επικύρωση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ. μέσω της "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." και να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας (τμήμα επενδυτικών σχέσεων), τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης μετοχών καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.
-
00:07 Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
00:06 Η ακροδεξιά AfD της Γερμανίας προετοιμάζει το έδαφος για την εξουσία
-
00:05 Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
00:04 Η "απαλλαγή" των πτωχών οφειλετών επεκτείνεται και στις ποινικές ευθύνες!
-
00:03 Σταθερότητα, κανονικότητα, καθημερινότητα αλλά και... "καρυκεύματα"
-
00:02 Ο συνωστισμός "σωτήρων" στην πολιτική σκηνή
-
00:01 Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος
-
16/12 Ισραήλ: Να διασφαλίσουμε ότι το Ιράν δεν θα επανεκκινήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, λέει ο επικεφαλής της Μοσάντ
-
16/12 ΗΠΑ: Η Αρκτική βίωσε την πιο θερμή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ
-
16/12 Μικτή εικόνα στη Wall με φόντο τα μάκρο
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Ζελένσκι: Τα δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία είναι καίριας σημασίας για την Ουκρανία
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (93)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (62)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (18)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Κοινή δήλωση οκτώ ευρωπαϊκών χωρών: Η Ρωσία είναι η κύρια απειλή για την ειρήνη στον Ευρωατλαντικό χώρο (11)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ