Συνεχης ενημερωση
Σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η Εταιρεία προβαίνει στις παρακάτω διευκρινίσεις αναφορικά με τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της 30.06.2005 και 30.09.2005.
1. Στα δημοσιευμένα ενοποιημένα Στοιχεία και Πληροφορίες της περιόδου που έληξε την 30.06.2005 και συγκεκριμένα στα αποτελέσματα του Α΄ Εξαμήνου όπου παρουσιάζονται και στοιχεία για το Β΄ Τρίμηνο, η στήλη που αφορά το Β΄ Τρίμηνο παρουσιάζει διαφορά ύψους Ευρώ 580 χιλ. στο κονδύλι "Κέρδη μετά από φόρους κατανεμημένα σε Μετόχους της Εταιρίας", το οποίο έπρεπε να αναγράφεται ως 86.671 ευρώ αντί 86.091 ευρώ. Αντίστοιχα το ίδιο κονδύλι για το Β΄ Τρίμηνο του 2004 παρουσιάστηκε ως 51.081 ευρώ αντί για 51.072 ευρώ.
Επίσης τα κονδύλια των δικαιωμάτων μειοψηφίας του Α΄ Τριμήνου 2004 αναγράφηκαν με λάθος πρόσημο. Οι ανωτέρω διαφορές οφείλονται σε λάθος μεταφορά των αντιστοίχων κονδυλίων από τις οικονομικές καταστάσεις της αναφερόμενης περιόδου, οι οποίες παρουσιάζουν τα ορθά στοιχεία, στη κατάσταση Στοιχεία και Πληροφορίες περιόδου 01.01 - 30.06.2005".
2. Στις δημοσιευμένες Οικονομικές Καταστάσεις των περιόδων που έληξαν στις 30.06.2005 και 30.09.2005, ενοποιημένες και εταιρίας, από παράλειψη δεν παρατέθηκαν στήλες με τα στοιχεία αποτελεσμάτων Β΄ και Γ΄ Τριμήνου 2005 και των αντίστοιχων περιόδων χρήσης 2004.
Το Δ.Σ. της εταιρίας ενέκρινε την 21.02.2006 εκ νέου τις πιο πάνω Οικονομικές Καταστάσεις και την επαναδημοσίευσή τους προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ενδιάμεση Κατάσταση Αποτελεσμάτων τα στοιχεία των τριμήνων 01.04 - 30.06.2005 και 01.04 - 30.06.2004 αντίστοιχα.
Για την αναλυτικότερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού αναρτήσαμε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση στο διαδίκτυο www.hellenic-petroleum.gr τα εξής:
α. Ορθή επανάληψη των Στοιχείων και Πληροφοριών Α΄ Εξαμήνου 2005.
β. Ορθή επανάληψη των ενδιάμεσων Οικονομικών Καταστάσεων της 30.06.05 και 30.09.05.
γ. Την παρούσα ανακοίνωση.
-
08:21 Ανοίγει σήμερα η αυλαία για την 89η ΔΕΘ - Εγκαίνια το απόγευμα από τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη
-
08:01 ΕΛΚΑΚ: Στη ΔΕΘ με διαγωνισμό αμυντικής καινοτομίας και επαφές με 100 εταιρείες
-
08:00 Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope
-
08:00 Ανεβαίνει η απόκτηση κατοικίας με χρηματοδότηση από την οικοδομική επιχείρηση
-
08:00 Για ποιους σχεδιάζεται πλήρης απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ
-
08:00 Uni Systems: Ανεκτέλεστο 751 εκατ. και στρατηγική είσοδος στην αμυντική βιομηχανία
-
08:00 Για τον Τραμπ δεν υπάρχουν σύμμαχοι
-
08:00 Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)
-
08:00 Σταδιακή επάνοδος της ναυσιπλοΐας στο Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ, υπό τον διαρκή κίνδυνο επιθέσεων
-
08:00 Προσδοκίες και όνειρα πίσω από το κόμμα Τσίπρα
-
Για ποιους σχεδιάζεται πλήρης απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ
-
Ανεβαίνει η απόκτηση κατοικίας με χρηματοδότηση από την οικοδομική επιχείρηση
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)
-
Προσδοκίες και όνειρα πίσω από το κόμμα Τσίπρα
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope
-
Μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου: Πέντε αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε σήμερα
-
Οι νέες επενδύσεις που μεγαλώνουν τον ξενοδοχειακό χάρτη της Θεσσαλονίκης
-
Uni Systems: Ανεκτέλεστο 751 εκατ. και στρατηγική είσοδος στην αμυντική βιομηχανία
-
Για τον Τραμπ δεν υπάρχουν σύμμαχοι
-
Οι μαύρες αγκινάρες επιστρέφουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
