Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται από την Εταιρεία "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕΕ" ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 18 Απριλίου 2006 αποφάσισε εκτός των άλλων:
α) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά εννέα εκατομμύρια τριακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (9.315.000 ευρώ) χωρίς την έκδοση νέων μετοχών αλλά με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά πενήντα τέσσερα λεπτά του ευρώ (0,54 ευρώ) με κεφαλαιοποίηση ποσού
α.1) οκτώ εκατομμύρια οκτακόσιες είκοσι χιλιάδες οκτακόσια εβδομήντα ευρώ και έξι λεπτά (8.820.870,06 Euro) "διαφορών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" και 
α.2) κεφαλαιοποίηση τετρακόσιες ενενήντα τέσσερις χιλιάδες εκατόν είκοσι εννέα ευρώ και ενενήντα τέσσερα λεπτά (494.129,94 ευρώ) από "διαφορά αναπροσαρμογής λοιπών περιουσιακών στοιχείων" ήτοι η ονομαστική αξία της μετοχής μετά την αύξηση ανέρχεται στο ποσό των 0,84 ευρώ και το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο σε 17.250.000 (μετοχές) Χ 0,84 ευρώ = 14.490.000 ευρώ.
β) Την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 8.625.000 ευρώ χωρίς την ακύρωση μετοχών αλλά με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά πενήντα λεπτά του ευρώ (0,50 Euro) ήτοι από 0,84 ευρώ σε 0,34 ευρώ και επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού 0,50 Euro ανά μετοχή.
Μετά την ως άνω αύξηση και την ταυτόχρονη μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 5.865.000 Ευρώ διαιρούμενο σε 17.250.000 κοινές μετοχές ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής 0,34 Ευρώ.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ΄ αριθ. πρωτ. Κ-2 5984/27-4-2006 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας, με αριθμό δε πρωτ. 5984(δις)/27-4-2006 έγινε καταχώρηση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών (Μ.Α.Ε.). 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) στη Συνεδρίαση του της 11ης Μαΐου 2006 ενημερώθηκε για την αύξηση και ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας. 
Κατόπιν των ανωτέρω, από την 17η Μαΐου 2006 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία, 0,34 ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού Euro 0,50 ανά μετοχή. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της εταιρείας, αρμόδιος ο κ. Φροντιστής τηλ. 210-5703167. 
        
        - 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
- 
                                Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
