Συνεχης ενημερωση
Καλούνται σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας με την επωνυμία ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε. και δ.τ. ΙΑΣΩ Α.Ε. με έδρα το Μαρούσι Αττικής, οι κ.κ. μέτοχοι σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 19 Ιουνίου 2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρίας που βρίσκονται στο Μαρούσι Αττικής και επί της Λεωφ. Κηφισίας 37-39 (Ισόγειο, Νέα Αίθουσα Εκδηλώσεων), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (ενοποιημένων και μη ενοποιημένων) της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31.12.2008, της επ? αυτών Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (ενοποιημένων και μη ενοποιημένων) της χρήσης που έληξε την 31.12.2008.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε την 31.12.2008.
3. Απαλλαγή του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε την 31.12.2008.
4. Λήψη απόφασης για τον τρόπο και τον χρόνο διάθεσης και διανομής των κερδών της εταιρικής χρήσης 2008.
5. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (τακτικού και αναπληρωματικού) για τη χρήση 2009 και καθορισμός της αμοιβής τους.
6. Χορήγηση αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 κ.ν. 2190/20 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές για τη συμμετοχή τους στα Διοικητικά Συμβούλια ή στην Διεύθυνση θυγατρικών εταιριών.
7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών.
8. Ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008
9. Προέγκριση αμοιβής ή/και αποζημίωσης των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Ελέγχου για τη χρήση 2009.
Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Όσοι από τους Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του ΣΑ.Τ. πρέπει να τις δεσμεύσουν μέσω της Εταιρίας Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης, μαζί με τα έγγραφα τυχόν αντιπροσώπευσης των μετόχων, πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.
-
21:36 Ο Νετανιάχου πανηγυρίζει για τις κυρώσεις Τραμπ κατά δικαστών του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
-
21:29 ΗΠΑ: Το Κέντρο Κένεντι μετονομάστηκε σε "Τραμπ-Κένεντι"
-
21:14 Πώς δρούσε το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη - Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες
-
21:11 Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 27% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου - Απώλειες λόγω "μπλόκων"
-
21:08 Ν/σ για μεταφορά ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ – Κ. Τσιάρας: "Η αντιπολίτευση καταγγέλλει τις παθογένειες, αλλά αρνείται τη λύση"
-
21:00 ΑΑΔΕ: Yπογραφή συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας για τους "Πράσινους Διαδρόμους"
-
20:59 Κέρδη στις ευρωαγορές μετά τις αποφάσεις των Κεντρικών Τραπεζών
-
20:57 Η Λευκορωσία κοντά σε μεγάλη συμφωνία για αποκατάσταση σχέσεων με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Λουκασένκο
-
20:52 Φινλανδία: Το ακροδεξιό κόμμα Finns Party επέπληξε δύο βουλευτές του για ρατσιστικό σκάνδαλο
-
20:45 Επίσκεψη Μ. Χρυσοχοϊδη στην Τουρκία: Τι συζήτησε για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Milliyet: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ετοιμάζουν 2.500 στρατιώτες εναντίον της Τουρκίας
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Κ. Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Στο σχέδιο δεν προβλέπεται κλείσιμο, προβλέπεται μετασχηματισμός καταστημάτων
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία
-
Ν. Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η πρόταση της Κομισιόν για μείωση των κονδυλίων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (85)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (29)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (19)
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία (16)
-
Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος (14)
-
Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες - Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες την Παρασκευή, ανοίγουν τα διόδια το ΣΚ - Τι θα γίνει τα Χριστούγεννα (13)
-
ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι σε σχέση με τις γεννήσεις το 2024 (13)
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο (11)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (11)
-
Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Μόνο θέμα πλέον η χρήση των ρωσικών assets - Δύο λύσεις στο τραπέζι για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ