Συνεχης ενημερωση
Με βάση το Ν. 3556/2007, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας "ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε." ανακοινώνει ότι, με την από 6/5/2009 απόφασή του και όπως είχε επισημάνει και στην ετήσια οικονομική έκθεση της εταιρείας για τη χρήση 2008, μελετά να προχωρήσει σε μία εκτεταμένη, κίνηση εκσυγχρονισμού των κτιριακών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων της βιομηχανικής μονάδας η οποία βρίσκεται στο Κερατσίνι Αττικής. Σε αυτή τη μονάδα στεγαζόταν παλαιότερα η εταιρεία "ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε." η οποία εξαγοράσθηκε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τη "ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε." το 1999 και συγχωνεύθηκε δια απορροφήσεως το 2004.
Ως εκ τούτου, προκειμένου να εφαρμοστούν οι νέες τεχνολογίες με σκοπό την αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας και την μείωση του κόστους παραγωγής, η εταιρεία μελετά να προχωρήσει στο ριζικό ανασχεδιασμό των κτιριακών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Η υλοποίηση αυτού του σχεδίου έχει ήδη δρομολογηθεί από την εταιρεία, τα πρώτα δε βήματα ήδη λαμβάνουν χώρα με τη σταδιακή διακοπή και μεταφορά της παραγωγικής δραστηριότητας από τη βιομηχανική μονάδα στο Κερατσίνι Αττικής στη βιομηχανική μονάδα στη Σούρπη Μαγνησίας.
Η εταιρεία θα συνεχίσει κανονικά τις πωλήσεις της, μέσω του κέντρου αποθήκευσης και διανομής που διαθέτει στο Αιγάλεω (Πάροδος Ιεράς Οδού 131). Η κίνηση αυτή δεν θα έχει καμία επίπτωση στον κύκλο εργασιών της.
-
26/12 Υεμένη: Ζητείται η παρέμβαση της Σ. Αραβίας απέναντι στους αυτονομιστές αντάρτες
-
26/12 Wall Street: Εβδομάδα κερδών σε ρυθμούς Santa Claus Rally
-
26/12 ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω έντονης κακοκαιρίας
-
26/12 Βουτιά άνω του 2% για το πετρέλαιο
-
26/12 Τραμπ: "Ο Ζελένσκι δεν έχει τίποτα μέχρι να το εγκρίνω εγώ"
-
26/12 Reuters: Η Ρωσία τοποθετεί υπερηχητικούς βαλλιστικούς πυραύλους στη Λευκορωσία - Επιμένει στην πυρηνική απειλή
-
26/12 Γαλλία: Νεαρός άνδρας μαχαίρωσε τρεις γυναίκες σε σταθμούς του μετρό στο Παρίσι
-
26/12 Εκτοξεύτηκαν τα μέταλλα: Πάνω από τα $77 το ασήμι, ρεκόρ για χρυσό - πλατίνα
-
26/12 Γερμανία: Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία - Συστήνει προσοχή στους ταξιδιώτες εν όψει Πρωτοχρονιάς
-
26/12 Δολάριο: Η χειρότερη εβδομάδα του τελευταίου 6μήνου καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα νεότερα για την οικονομία
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς
-
Η Ρωσία σχεδόν διπλασιάζει τις εξαγωγές υγραερίου προς την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν φέτος, σύμφωνα με πηγές
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
Σήμα Πούτιν προς ΗΠΑ για την Ουκρανία – "Συνεχίζεται ο διάλογος"
-
Η Κίνα επιβάλλει κυρώσεις σε αμερικανικές εταιρείες - Μήνυμα δυσαρέσκειας για τις πωλήσεις όπλων στην Ταϊβάν
-
Πλειστηριασμοί: Ποια "επώνυμα" ακίνητα άλλαξαν χέρια το 2025
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (23)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (14)
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς (11)
-
Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα (6)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (6)
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές (6)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (5)
-
Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον (4)
-
Κρίσιμη συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι την Κυριακή: Κορυφώνονται οι προσπάθειες για να κλειδώσει το ειρηνευτικό σχέδιο (2)
-
Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχουμε για την ώρα σε διεθνή δύναμη για τη Γάζα, καθώς θα πρέπει πιθανόν να καταφύγει ακόμη και σε στρατιωτικά μέσα (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ