Συνεχης ενημερωση
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει ότι την 9η Μαϊου 2006 πραγματοποιήθηκε η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας στο Μέγαρο Μελά.
Κατά την ως άνω Γενική Συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν συνολικά 95.687.435 μετοχές ήτοι ποσοστό 28,20% του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου. Συνεπώς η συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν στη λήψη απόφασης για την τροποποίηση του υφισταμένου και έγκριση νέου προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών της Τράπεζας, την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών έως Ευρώ 3 δις και παροχή δικαιώματος προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω μη συγκέντρωσης της απαιτούμενης από το νόμο και το καταστατικό απαρτίας.
Η λήψη απόφασης επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην τροποποίηση των άρθρων 21, 22, 23 και 24 του Καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. αναβλήθηκε για την Β? Επαναληπτική Γενική Συνέλευση. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας με την σημερινής ημερομηνίας απόφασή του που επακολούθησε, συγκάλεσε τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων σε Β΄ Επαναληπτική συνεδρίαση για την 23/5/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 στο Μέγαρο Μελά (Αιόλου 93) με τα ίδια θέματα συζητήσεως.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (104)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
