Συνεχης ενημερωση
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΒΑΛΚΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με τον διακριτικό τίτλο ΒΑΛΚΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ., σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 9η Ιουνίου 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στον Δήμο Αγ.Αθανασίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Ν.Αγχιάλου) του Νομού Θεσσαλονίκης (15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων της ημερησίας διατάξεως: Θέματα ημερησίας διατάξεως
1. Υποβολή και έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως από 1ης Ιανουαρίου 2008 έως 31ης Δεκεμβρίου 2008, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών (Ορκωτού Ελεγκτού).
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από πάσης φύσεως ευθύνης αποζημιώσεως, αναφορικά με τα πεπραγμένα, την διαχείριση και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις για την περίοδο από 1ης Ιανουαρίου 2008 έως 31ης Δεκεμβρίου 2008.
3. Έγκριση αμοιβής ορκωτού ελεγκτού για την χρήση 2008.
4. Εκλογή Ελεγκτικού Γραφείου (τακτικού και αναπληρωματικού ελεγκτού) για την χρήση 2009 και καθορισμός της αμοιβής του.
5. Εκλογή νέου (πρόσθετου) μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με επαύξηση του αριθμού των μελών του υφισταμένου Διοικητικού Συμβουλίου και εκ νέου ορισμός των ανεξάρτητων μελών αυτού.
6. Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του ν.3693/2008.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτουμένης εκ του νόμου απαρτίας για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερησίας διατάξεως, οι μέτοχοι της Εταιρείας καλούνται σε Α΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 23η Ιουνίου 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στον Δήμο Αγ.Αθανασίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Ν.Αγχιάλου) του Νομού Θεσσαλονίκης (15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας).
Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν είτε αυτοπροσώπως είτε δι΄ αντιπροσώπου όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οφείλουν:
- Να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, στο Σύστημα ʼυλων Τίτλων, το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών.
- Εάν δεν έχει ορισθεί Χειριστής και οι μετοχές των τηρούνται σε Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (πρώην ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε.) το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να παραλάβουν από αυτήν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών.
- Να καταθέσουν τις Βεβαιώσεις Δεσμεύσεως των Μετοχών και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στον Δήμο Αγ.Αθανασίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Ν.Αγχιάλου) του Νομού Θεσσαλονίκης (15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως, δηλαδή μέχρι και της Τετάρτης, 3ης Ιουνίου 2009 ή σε περίπτωση Α΄ επαναληπτικής Γενικής Συνελεύσεως μέχρι και τηςΤετάρτης, 17ης Ιουνίου 2009.
-
00:05 Κάποιος να σκίσει τη γάτα
-
00:05 Ποιος θα αφοπλίσει τη Χαμάς;
-
00:05 Sell in May... και χάνεις το πάρτι
-
00:04 ESG μετά το "μαστίγιο–καρότο": Τι παραμένει ουσιώδες για τις επιχειρήσεις
-
00:03 Τα SMS ενοχλούν! Οι θάνατοι όχι;
-
00:02 Τρομάζουν και με τη λέξη ΟΠΕΚΕΠΕ..
-
00:01 Forbes 30 UNDER 30 - Η Ελληνική Λίστα
-
00:01 Δημογραφικό σκοινί-κορδόνι
-
02/11 Βόρεια Μακεδονία: Νίκη για το VMRO-DPMNE του Μίτσκοσκι και στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών
-
02/11 Βέλγιο: Νέο περιστατικό με drones σε στρατιωτική βάση - "Έρχονται να κατασκοπεύσουν" μαχητικά αεροσκάφη και πυρομαχικά
-
Προς νέα αύξηση κατά 50 ευρώ ο βασικός μισθός τον Απρίλιο του 2026
-
Γιατί δεν αυξάνονται - προς το παρόν - τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης – Οι σταθμοί του 2027 και του 2030
-
Έρχεται νέα κακοκαιρία με καταιγίδες – Πότε θα βρέξει στην Αττική
-
Ευ. Μυτιληναίος: Πλήγμα για τη χώρα να χάσει μία από τις λίγες θέσεις "πρωταθλητισμού" που κατέχει στο ευρωπαϊκό οικονομικό γίγνεσθαι
-
Σκληρό "κατηγορώ" Ομπάμα κατά Τραμπ - "Σα να έχουμε κάθε μέρα Halloween"
-
Ελαιόλαδο: Στοπ στις ακραίες τιμές, ανάσα για αγορά και καταναλωτές
-
Μεγάλη ουκρανική επίθεση με drone κατά ρωσικών ενεργειακών στόχων στη Μαύρη Θάλασσα - Στις φλόγες ρωσικό τάνκερ
-
Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ανάγκη διευθετήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η διοίκηση στη Γάζα από τους Παλαιστίνιους
-
Δίμηνο - φωτιά για το Μέγαρο Μαξίμου
-
Αυτοκίνητα: Η κινεζική επέλαση σε αριθμούς
-
Ελαιόλαδο: Στοπ στις ακραίες τιμές, ανάσα για αγορά και καταναλωτές (26)
-
Σκληρό "κατηγορώ" Ομπάμα κατά Τραμπ - "Σα να έχουμε κάθε μέρα Halloween" (19)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Πλήγμα για τη χώρα να χάσει μία από τις λίγες θέσεις "πρωταθλητισμού" που κατέχει στο ευρωπαϊκό οικονομικό γίγνεσθαι (15)
-
Βρετανία: Δέκα τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι μέσα σε τρένο στο Χάντινγκτον - Ένας σε κρίσιμη κατάσταση (10)
-
Αυτοκίνητα: Η κινεζική επέλαση σε αριθμούς (10)
-
Γιατί δεν αυξάνονται - προς το παρόν - τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης – Οι σταθμοί του 2027 και του 2030 (9)
-
Δημογραφικό σκοινί-κορδόνι (6)
-
Α. Παπαγιαννίδης για Τσίπρα: Η πολιτική ζωή χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή και επανισορρόπηση (6)
-
Κ. Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πιο δύσκολη που μπορώ να θυμηθώ – Προτεραιότητα της πολιτείας οι ένστολοι (6)
-
Δολοφονημένος βρέθηκε στην Αράχωβα ο Γ. Λάλας που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία Καραϊβάζ (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ