Συνεχης ενημερωση
Σε απάντηση των δημοσιευμάτων των εφημερίδων ΚΕΡΔΟΣ & ΕΞΠΡΕΣ της 9/5/2006 και άλλων σχετικών δημοσιευμάτων, των τελευταίων ημερών, του ημερήσιου και οικονομικού τύπου και προς ενημέρωση του Χ.Α. και του επενδυτικού κοινού, η Ελληνική Βιομηχανία ζάχαρης με δελτίο τύπου ανακοινώνει ότι:
Κατά την συνεδρίαση του ΔΣ. της εταιρίας, την 08η Μαΐου 2006, εξετάστηκε η πορεία των εργασιών της ολοκλήρωσης του επιχειρησιακού σχεδίου του Ομίλου της ΕΒΖ ΑΕ, η εκπόνηση του οποίου ανετέθη στην εταιρία Deloitte & Touche Consultihg ΑΕ.
Κατά την συνεδρίαση του ΔΣ. της εταιρίας, την 08η Μαΐου 2006, εξετάστηκε η πορεία των εργασιών της ολοκλήρωσης του επιχειρησιακού σχεδίου του Ομίλου της ΕΒΖ ΑΕ, η εκπόνηση του οποίου ανετέθη στην εταιρία Deloitte & Touche Consultihg ΑΕ.
Η παραπάνω εταιρία αφού ανέπτυξε την πρόοδο των εργασιών της, διαβεβαίωσε το Δ.Σ ότι η μελέτη θα ολοκληρωθεί μέχρι της 22 Μαΐου 2006. Τα ΔΣ, έχοντας υπόψη το παραπάνω γεγονός και την πρόοδο των εργασιών της σποράς των τεύτλων για την παραγωγική περίοδο 2006-2007, αποφάσισε να συνέλθει εκ νέου μετά την ολοκλήρωση του Business plan του Ομίλου (Εργοστάσια Σερβίας, βιοαιθανόλη, κ.λ.π).Το ολοκληρωμένο σχέδιο θα κατατεθεί προς έγκριση σε νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση όπως είχε ήδη αποφασιστεί κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 24η Φεβρουαρίου 2006.
Το Δ.Σ παράλληλα, εξέτασε την πρόοδο των επιμέρους δράσεων της εταιρίας που έχουν αποφασιστεί στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της λειτουργίας της Εταιρίας (κίνητρα εθελουσίας εξόδου προσωπικού, νέο οργανόγραμμα εταιρίας, κανονισμός λειτουργίας κ.λ.π).
-
22:11 Ερντογάν: Η Τουρκία καταδικάζει την επίθεση στη Ντόχα - Το Ισραήλ έχει υιοθετήσει την τρομοκρατία ως κρατική πολιτική
-
22:05 Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΕΠΕ την Πέμπτη
-
21:50 Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή επίθεση με εντολή Τραμπ
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
21:43 Ιταλία (δημοσκόπηση): Tο κόμμα της Μελόνι εξασφαλίζει το 29,5% στην πρόθεση ψήφου
-
21:39 Νέο ιστορικό υψηλό για τον χρυσό λόγω προσδοκιών για μείωση των επιτοκίων από τη Fed
-
21:34 Χτύπημα του Ισραήλ στο Κατάρ με στόχο τη Χαμάς
-
21:32 Μ.Λαζαρίδης: Κανένα υπόμνημα δεν έλαβε ο κ. Μυλωνάκης από σημαίνον στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ -Υπήρξε ένα άτυπο ενημερωτικό σημείωμα
-
21:22 Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού"
-
21:16 Στ. Παπασταύρου: Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
