Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το άρ. 9 του Ν. 3016/2002 και τα άρ. 4.1.3.1. και 4.1.3.9. του Κανονισμού του Χ.Α., η Eταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό την από 7/5/2009 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας περί αλλαγής χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων.
Συγκεκριμένα, τo Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έκρινε αναγκαία την αλλαγή χρήσης του αδιάθετου ποσού των 200.000 Ευρώ από τα αντληθέντα κεφάλαια, το οποίο σύμφωνα με την από 30/5/2007 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων και τις από 27/3/2008 και 17/12/2008 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, επρόκειτο να διατεθεί για την ίδρυση ενός καταστήματος στην περιοχή της Αθήνας με βασική δραστηριότητα την πώληση προϊόντων θάλασσας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο διαπιστώνοντας oτι επί του παρόντος δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις υλοποίησης της ανωτέρω χρήσης, δεδομένης και της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας που πλήττει την αγορά, αποφάσισε να διοχετευθεί το παραπάνω ποσό που παραμένει αδιάθετο και ουσιαστικά αναξιοποίητο από την ανωτέρω επένδυση, σε διαφορετική κατεύθυνση και ειδικότερα, προς κάλυψη μέρους του Βραχυπρόθεσμου Τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας, μέχρι τον Ιούνιο του 2009. Αποφάσισε τέλος να εισηγηθεί την ανωτέρω αλλαγή χρήσης προς έγκριση στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, όπως απαιτείται από το νόμο.
-
15:43 Τουρκία: Πανηγυρισμοί για τα Eurofighter
-
15:38 Προς νέα ιστορικά υψηλά η Wall με ώθηση από τα εταιρικά αποτελέσματα
-
15:28 Ν. Ανδρουλάκης: Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες
-
15:10 Θεσσαλονίκη: H ελληνική αμυντική καινοτομία και τα νέα οπλικά συστήματα εντυπωσίασαν στη φετινή παρέλαση
-
14:47 Amazon: Ανακοίνωσε την κατάργηση 14.000 θέσεων εργασίας
-
14:33 Κ. Μητσοτάκης για την 28η Οκτωβρίου: Καλούμαστε να μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά το μήνυμα της ενότητας
-
14:20 Νετανιάχου μετά την παράδοση λάθος λειψάνων: Θα απαντήσουμε στη Χαμάς
-
14:10 Ιταλία: Δεν τα βρήκαν Μελόνι-Όρμπαν
-
14:01 Απώλειες άνω του 1% για το πετρέλαιο
-
13:33 ΟΛΘ: Η κ. Αφροδίτη Νέστορα αντικαθιστά τον Π. Σταμπουλίδη στο ΔΣ και την Επιτροπή Ελέγχου
-
Γιατί διχάζει ο Ιωάννης Καποδίστριας
-
Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα!
-
Πολύτιμα μέταλλα: Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει
-
Coca Cola HBC: Η εξαγορά της 10ετίας με 0,5 δισ. καταναλωτές
-
Ο νέος ρόλος της Ελλάδας ως πύλης για το αμερικανικό αέριο και η επίσκεψη του υπουργού Ενέργειας των ΗΠΑ
-
Middle Corridor: Νέες συμφωνίες της Τουρκίας με Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν για να ενώσει σιδηροδρομικά Κίνα - Ευρώπη
-
Γιατί αυξήθηκαν τα χρέη στον ΕΦΚΑ μετά την πανδημία
-
Οπτικά: Οι πρωταγωνιστές και μια αθόρυβη εξαγορά
-
Ζελένσκι: Έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες χωρίς παραχώρηση εδαφών
-
Οι ευέλικτοι χώροι εργασίας αλλάζουν το τοπίο στην αγορά γραφείων
-
Γιατί διχάζει ο Ιωάννης Καποδίστριας (42)
-
Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα! (36)
-
Ζελένσκι: Έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες χωρίς παραχώρηση εδαφών (11)
-
Ο νέος ρόλος της Ελλάδας ως πύλης για το αμερικανικό αέριο και η επίσκεψη του υπουργού Ενέργειας των ΗΠΑ (7)
-
Διάσωση 57 αλλοδαπών νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας (4)
-
Μειώνεται σημαντικά το κόστος δανεισμού των τραπεζών – Η σύγκριση με το 2024 (4)
-
Μπολσονάρου: Ασκεί έφεση κατά της απόφασης κάθειρξης 27 ετών για απόπειρα πραξικοπήματος (3)
-
Middle Corridor: Νέες συμφωνίες της Τουρκίας με Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν για να ενώσει σιδηροδρομικά Κίνα - Ευρώπη (3)
-
Γιατί αυξήθηκαν τα χρέη στον ΕΦΚΑ μετά την πανδημία (3)
-
Στα 2,2 δισ. ευρώ τα έσοδα από τη φοροδιαφυγή έως το τέλος του έτους- Από ποιες πηγές θα προέλθουν (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ