Συνεχης ενημερωση
H Κορρές Α.Ε. Φυσικά Προϊόντα κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 4.1.3.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας της 6ης Μαΐου 2009 αναφορικά με τη διανομή μερίσματος χρήσεως 2008 αποφάσισε τα ακόλουθα:
Το συνολικό μέρισμα προς διανομή της χρήσεως 2008 θα ανέλθει σε 1.386.000 ευρώ που αναλογεί σε μέρισμα 0,12 ευρώ ανά μετοχή.
Το ποσό αυτό θα προσαυξηθεί με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 112.254 ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρεία ήτοι κατά 0,001178 ευρώ ανά μετοχή και συνεπώς το συνολικό ποσό του μερίσματος ανά μετοχή θα ανέλθει σε 0,121178 ευρώ.
Μετά την παρακράτηση φόρου ποσοστού 10% το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανέρχεται σε 0,10906 ευρώ ανά μετοχή.
Από την 18η Ιουνίου 2009 (ημέρα αποκοπής του μερίσματος) οι μετοχές της Εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.
Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσεως 2008 είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων τίτλων (Record Date) στις 22 Ιουνίου 2009.
Ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος στους δικαιούχους ορίσθηκε η 26η Ιουνίου 2009.
Πληρώτρια τράπεζα έχει ορισθεί η EFG Eurobank Ergasias A.E. η οποία θα καταβάλει το μέρισμα ως ακολούθως:
Οι κ. μέτοχοι που έχουν παράσχει σχετική εξουσιοδότηση στους Χειριστές τους (Χρηματιστηριακές Εταιρίες και Τράπεζες) θα εισπράξουν το μέρισμα μέσω των Χειριστών τους. Οι Χειριστές θα απευθύνονται στην EFG Eurobank Ergasias A.E. (Δ/νση Θεματοφυλακής & Χρεογράφων, Υπηρεσία Αναδοχών, Ιωλκού 8 & Φιλικής Εταιρείας, Κτήριο Α, 142 34 Νέα Ιωνία. Πρόσωπα επικοινωνίας: Βασίλης Αθανασόπουλος , Τηλ. 210 3523643 - Ηλίας Λαγονίκας, Τηλ. 210 3523443).
Οι κ. μέτοχοι που δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει την σχετική εξουσιοδότηση προς τους Χειριστές τους μπορούν να το εισπράξουν αυτοπροσώπως ή οι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους από όλο το δίκτυο καταστημάτων της EFG Eurobank Ergasias A.E. προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και κοινοποιώντας τον Κωδικό Αριθμό Μερίδας Επενδυτή τους στο Σ.Α.Τ.
-
23:17 Ανησυχίες για τη χρηματοδότηση "μπλοκάρουν" την πρόταση της Paramount για τη Warner Bros
-
23:11 Ο Τραμπ θα απευθύνει διάγγελμα προς το έθνος τα ξημερώματα της Πέμπτης
-
22:52 Μπόστιτς (Fed): Καμπανάκι για νέες μειώσεις των επιτοκίων, ο πληθωρισμός παραμένει υψηλός
-
22:39 Μερτς: "Πολύ άσχημο" το κλίμα στη χώρα - Δραματική η οικονομική κατάσταση σε δήμους και κοινότητες
-
22:25 Βουτιά 2,7% για το πετρέλαιο
-
22:18 Ο Νετανιάχου "απαιτεί" από δυτικές κυβερνήσεις να καταπολεμήσουν τον αντισημιτισμό
-
22:10 Οι ΗΠΑ απειλούν με αντίποινα εταιρείες της ΕΕ λόγω του ψηφιακού φόρου
-
21:59 ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι οι πρώτοι 7 συλληφέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη
-
21:50 Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η θέση των ΗΠΑ για την επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 δεν έχει αλλάξει
-
21:40 Τσίπρας υπέρ αγροτών: Λύσεις και γεμάτα ταμεία υπάρχουν- Επίθεση σε Κυβέρνηση και απαξίωση Αντιπολίτευσης
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (93)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (18)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (11)
-
Κοινή δήλωση οκτώ ευρωπαϊκών χωρών: Η Ρωσία είναι η κύρια απειλή για την ειρήνη στον Ευρωατλαντικό χώρο (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ