Συνεχης ενημερωση
Σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3556/2007, η Τράπεζα Πειραιώς γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 23η Απριλίου 2009 το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές εκδόσεώς της, τα οποία μπορούν να ασκηθούν από πληρεξούσιο (κα. Κυριακή Φραγκαλέξη) στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς την 30.04.2009, ανήλθε σε 8,11135% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Τράπεζα, ήτοι 26.730.452 δικαιώματα ψήφου. Το όριο το οποίο υπερβαίνει ο υπόχρεος είναι το 5%.
Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και αφορούν στην κατάσταση πριν την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: Ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου ήταν κατώτερος του ελάχιστου ορίου και το συνολικό ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου ήταν κατώτερο του ελάχιστου ορίου.
Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και αφορούν στην κατάσταση μετά την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: Ο συνολικός αριθμός μετοχών ανέρχεται σε 25.920 (άμεσα), ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου ανέρχεται σε 25.920 (άμεσα) και 26.704.532 (έμμεσα) και το συνολικό ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου ανέρχεται σε 0,00786% (άμεσα) και 8,10349% (έμμεσα).
Η κα Κυριακή Φραγκαλέξη θα παύσει να κατέχει 26.704.532 δικαιώματα ψήφου την 01.05.2009.
Τα ως άνω 26.704.532 δικαιώματα ψήφου, τα οποία η υπόχρεος μπορεί να ασκήσει ως πληρεξούσιος κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς που θα πραγματοποιηθεί την 30.04.2009, ταυτίζονται με τα δικαιώματα ψήφου του επίσης υπόχρεου κ. Γεωργίου Λιακόπουλου, δεδομένου ότι ασκούνται διαζευκτικά.
-
00:07 Το escape room των 2.025 μονάδων και το κλειδί του year-end rally
-
00:06 ChatGPT: Ήρθε το τέλος των καλών τρόπων;
-
00:05 Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ
-
00:04 Τεχνητή νοημοσύνη, ανάπτυξη και προκλήσεις
-
00:03 ΕΛΤΑ: 200 εκατ. χαμένα σε δέκα χρόνια
-
00:02 Η ανυπαρξία αντιπολίτευσης είναι "πρόοδος";
-
00:01 Στυλιανός Γρηγοριάδης: Επαναπροσδιορίζοντας το fast casual dining στην Ελλάδα
-
00:01 Ευρώπη-Τουρκία συμμαχία
-
04/11 AMD: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών οι πωλήσεις του γ' τριμήνου
-
04/11 Βουτιά 2% ο Nasdaq με τον τίτλο της Palantir να κατρακυλά 8% και την Nvidia 4%
-
Απρόσιτα τα καινούρια διαμερίσματα για τους περισσότερους Έλληνες αγοραστές
-
Μύθοι και αλήθειες για τα ΕΛΤΑ
-
Πώς οι κινέζικοι κολοσσοί Shein και Temu απειλούν τη βιωσιμότητα του ελληνικού εμπορίου
-
Επόμενος Οικοδομικός Κανονισμός: 4 προτάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των Ελλήνων
-
Γιατί είναι κακή ιδέα η αυστηροποίηση των εξετάσεων των δικηγόρων
-
Ανατροπές στον FTSE: Οι προσθήκες/διαγραφές και ποιοι μένουν "στην ουρά"
-
Απειλές Τραμπ για τη χρηματοδότηση της Νέας Υόρκης αν εκλεγεί δήμαρχος ο Μαμντάνι των Δημοκρατικών
-
Χρηματιστήριο: Επιχείρηση άμυνας στις 2.000 μονάδες κόντρα σε εισαγόμενες πιέσεις
-
Ο Jeff Bezos πλουσιότερος κατά 10 δισ. δολάρια μετά τη συμφωνία Amazon - OpenAI
-
Κομισιόν: Η Ουκρανία έτοιμη να προχωρήσει προς την ένταξή της στην ΕΕ - "Αστερίσκος" για τη διαφθορά
-
Απρόσιτα τα καινούρια διαμερίσματα για τους περισσότερους Έλληνες αγοραστές (83)
-
Παραιτήθηκε ο CEO των ΕΛΤΑ Γρ. Σκλήκας με σαφείς προειδοποιήσεις: "Αν δεν εξυγιανθούν τα ΕΛΤΑ κινδυνεύει η μισθοδοσία των υπαλλήλων" (82)
-
Το αμφιλεγόμενο θέμα των "ευρωπαϊκών" επιδοτήσεων (50)
-
Μύθοι και αλήθειες για τα ΕΛΤΑ (39)
-
Έκρηξη σε πετροχημική μονάδα στη Μπασκορτάσταν της Ρωσίας (26)
-
"Μπαρούτι" η Κ.Ο. της ΝΔ για τα ΕΛΤΑ - Όλο το παρασκήνιο της μαζικής επίθεσης για το σχέδιο αναδιάρθρωσης και το κλείσιμο καταστημάτων (26)
-
Γιατί είναι κακή ιδέα η αυστηροποίηση των εξετάσεων των δικηγόρων (15)
-
Επόμενος Οικοδομικός Κανονισμός: 4 προτάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των Ελλήνων (12)
-
Π. Μαρινάκης: Άλλο πράγμα η παραίτηση Σκλήκα και άλλο η μεταρρύθμιση των ΕΛΤΑ - Η απόφαση έχει ληφθεί και θα εφαρμοστεί (9)
-
Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ