Συνεχης ενημερωση
Υπoγραφή συμφωνίας με την Isuzu για την αντιπροσώπευση των επαγγελματικών οχημάτων στη Βουλγαρία.
Στα τέλη Μαρτίου υπεγράφη οριστική συμφωνία της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ με την Isuzu Motors Ltd για την αντιπροσώπευση των επαγγελματικών οχημάτων Isuzu στην Βουλγαρία.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την εμπορεία και διανομή αλλά και τεχνική υποστήριξη όλων των επαγγελματικών οχημάτων και συγκεκριμένα των ελαφρών φορτηγών Isuzu σειρά «Ν μεικτού βάρους από 3,5 έως 7,5 τόνους, αλλά και των pickups D-MAX. Η συμφωνία επίσης περιλαμβάνει και τα μεσαία φορτηγά μεικτού βάρους από 10 έως18 τόνους η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία τον Οκτώβριο του 2009.
Τα οχήματα της Isuzu είναι κατάλληλα για κάθε επαγγελματική χρήση, για κάθε τύπο φορτίου και οδικών συνθηκών. Χαρακτηρίζονται από υψηλές επιδόσεις, σημαντική οικονομία καυσίμου, (χωρίς πρόσθετα adblue) και χαμηλά λειτουργικά έξοδα.
Για τον σκοπό αυτό έχει ιδρυθεί η εταιρία PETROMOTOR BULGARIA, θυγατρική της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, η οποία θα αναλάβει σε συνεργασία με αξιόπιστους και επιτυχημένους τοπικούς αντιπροσώπους την διανομή των επαγγελματικών οχημάτων.
H Εταιρία ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, μπαταρίες, αγροτικά, χωματουργικά & βιομηχανικά αυτοκινούμενα μηχανήματα. Η Εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά σε κάθε τομέα δραστηριότητας.
-
13:09 Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα στηρίζει με επιμονή τις καίριες ευρωπαϊκές πολιτικές της Συνοχής και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
-
13:06 Έρευνα RE/MAX: Το προφίλ των ξένων αγοραστών ακινήτων για το 2025
-
12:44 ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι σε σχέση με τις γεννήσεις το 2024
-
12:42 Δ. Τσιόδρας: Ανάγκη επιβολής της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και κάλυψη των νομοθετικών κενών για την προστασία των καταναλωτών
-
12:40 Επιτροπή Ανταγωνισμού: Προβληματικός ο ανταγωνισμός στα επιτόκια καταθέσεων
-
12:39 Ισραήλ: Επιδρομές στον Λίβανο με στόχο υποδομές της Χεζμπολάχ
-
12:36 Κάλας σε Τραμπ: "Καλή τύχη" με τον Πούτιν στην αποκατάσταση των σχέσεων
-
12:27 Αν. Διαμαντοπούλου: Θέμα προέδρου στο κόμμα αν στις εκλογές δεν πάμε καλά - Ο Τσίπρας μπορεί να είναι και η ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ
-
12:18 Ν. Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η πρόταση της Κομισιόν για μείωση των κονδυλίων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
-
12:17 Ιαπωνία: Αγωγή κατά της κυβέρνησης από εκατοντάδες λόγω "αντισυνταγματικής" αδράνειας απέναντι στην κλιματική αλλαγή
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο
-
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
-
Metlen: Νέα συμφωνία με την KNDS για σύγχρονα άρματα μάχης LEOPARD 2A8
-
Milliyet: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ετοιμάζουν 2.500 στρατιώτες εναντίον της Τουρκίας
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (44)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (14)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (8)
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"! (8)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (7)
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι (7)
-
Δ. Παπαστεργίου: Θέλουμε τα ΕΛΤΑ σε κάθε σημείο της χώρας και για να γίνει αυτό απαιτείται μετασχηματισμός καταστημάτων (6)
-
Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος (6)
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει (5)
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ